Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WoT-em

Danio1417

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Już od dłuższego czasu męczę się z uruchomieniem wota. Po uruchomieniu launchera próbuje pobrać jakąś aktualizacje, nic się nie pobiera i op chwili wyskakuje mi okienko :

Błąd krytyczny.

Błąd pobierania przez http.

Kontynuowanie działania aplikacji jest nie możliwe.

Szczegółowe informacje są dostępne w pliku dziennika.

Przed pobraniem aktualizacji 9.3 miałem to samo ale gra się odpalała normalnie przez exe. Kiedy weszła wer. 9.3 usunąłem pliki z folderu patch i pomogło zaktualizowało się, i przez jakiś czas działało normalnie.Po czasie znów musiałem używać exe, a teraz gdy odpalam grę wyskakuje ze gra musi zostać zaktualizowana i dopala mi launchera który nie chce się zaktualizować. Chciałem pobrać grę od nowa ale stronka WG gdzie jest instalka nie działa, nie wiem czemu. Forum WoT też ledwo działa...

Nie mam pojęcia o co w tym chodzi ale jest to już strasznie denerwujące, bo prawie dwa tygodnie nie grałem a kupiłem se niedawno E25 i nie mogę nim grać bo nie działa mi gra... :/

Wie ktoś o co w tym chodzi ?

Opublikowano

Dodaj gre do wyjatków anty wirusa i zapory systemowej .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Tak chciałem pobrać grę od nowa ale gdy przekierowuję mnie ze strony wot na stronę WG, wyskakuje mi ze strona internetowa jest niedostępna. I nie mogę pobrać instalki :(

Opublikowano

Ok poradziłem sobie z tym problemem. Wystarczyło we właściwościach protokołu internetowego 4 (TCP/IPv4) ustawić preferowany i alternatywny serwer DNS 208.67.222.222 i 208.67.220.220. Teraz mogę bez problemu pobrać grę i ją aktualizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...