Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję reloggera dla Hearthcrawlera R30

blobs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

refresh.. bot pochodzi 2-3h i hs'a najzwyczajniej w swiecie wywala :( moze daloby sie pogrzebac w tym crashcrawlerze? popytam pozniej goscia od cracka czy cos sie da zrobic

Opublikowano

wywala i będzie wywalać bo nie klikasz myszką ani klawiaturą więc jesteś inactivte więc musisz sobię napisać program do klikania raz na kilka sekund np w AutoHotkey albo pamietam program Tasker gotowy tylko ustawiasz i problemu już nie powinno być

30364378.png

Opublikowano

no ok, to jest tymczasowe rozwiazanie z ktorego juz korzystam, ale gdy np. rozlaczy mnie przez chwilowy kick neta lub serwera bnetu, to juz dupa..

Opublikowano

dobra, a wiec tak: humanity mode to chyba najwieksza porazka tworcow hcrawlera.. jedyne, co robi to symuluje ruchy myszy a zatem może jedynie oszukać co nowszych graczy, ze nie bocimy. ale to jeszcze nic.. bot zagrywa bron, ale nie potrafi nia zaatakować.. postac mi zniknela (portret) i tura minela, potem nagle portret wrocil.. tym razem w miejscu moich kart, tak ze bot nie dość, ze nie mogl atakować, to jeszcze nie mogl zagrac tych zakrytych kart :D musiałbym chyba liczyc, ze trafie na boty poddające się, żeby moc cos wygrac xD. zatem nie dość, ze ten tryb w niczym nie pomaga to jeszcze od dwóch wersji (bo pojawil się w r30.8 chociaż dopiero teraz testowałem) nie zostały naprawione TAKIE bugi..  na dodatek okno hs musi być aktywne, co sprawia, ze gdyby tryb dzialal to nadawalby się tylko do zostawienia na noc. ja bym się cieszyl, ze komus się chce takie gowno crackowac, a nie zabezpieczal oddzielny program przed wersjami crackowanymi :D

tl;dr: humanity mode to scierwo, dalej potrzebny edytowany CCC lub alternatywa

Opublikowano

niestety chyba nic z tego nie będzie. jeden z typow od cracka zaprzestaje zabawy z hearthcrawlerem, a na pytanie o reloggera albo edycje CCC miał kompletnie wyj*bane. miejmy nadzieje, ze chociaż ten drugi typek nie skończy crackowac :/

@Edit

fajnie by było, gdyby jakiś mod zmienił nazwe tematu na 'Poszukuje Reloggera do R28'. Odkad zaczalem uzywac r28, nie widze już sensu w wersjach wyższych od niej az do 30.10.. to jest śmieszne, ze stara wersja działa lepiej od znacznie nowszych wydań :D poza tym teraz pewnie będzie problem z crackami do nowych wersji, a nawet jeśli ktoś się tym zajmie, to przez dlugi czas r28 będzie od nich lepszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...