Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze systemem i Skype

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Przed wczoraj robiłem formata z powodu bugów czy coś po prostu po zalogowaniu się nic nie mogłem zrobić myszka pokazywała cały czas jak np włączyłem jakiś foldere że się ładuje i tak chyba mogło się ładować ,,102104914 godzin może nawet więcej nie wiem czy dobrze policzyłem(xP),,

A Więc mam problem gdy włączam skype wyskakuje mi błąd nie wysyłaj

Pliki które zostały dołączone do raportu : C:\DOCUME~1\Marcin\USTAWI~1\Temp\75d3_appcompat.txt - wchodziłem tam jak juz skype się sam wyłączał to ten plik znikał i tyle .. jeszcze jest dużo info o procesie ale tam nie da sie tego skopiować

I Jak instaluje jakieś programy z dobreprogramy.pl to wyskakuje mi :

Installer Error

x x

x     Unable to initialize installer GUI.

x x

I Jest ładowanie po czym się zamyka i to wszystko ..

+ Gdy na pulpicie mam skróty do gier z steama nie da się ich włączyć wyskakuje :

rundll32.exe - Nie znaleziono porządkowej

x  x

x      Nie znaleziono porządkowej 325 w bibliotece dołączanej dynamicznie SHDOCVW.dll.

x  x

+ Po naciśnięciu ok wyskakuje :

RUNDLL

x  x     Wystąpił błąd podczas ładowania C:\WINDOWS\system32\mshtml.dll

x      System operacyjny nie może uruchomić %1.

x  x

@Prosze bardzo o pomoc muszę korzystać z skype na fonie(musze trzymać telefon w ustach żeby mnie słyszeli) limit + 5 oczywiscie..

Opublikowano

najlepiej to reinstalij windows bo pewnie tak tylko pozbędziesz się syfu co naściągałeś sobie na kompa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Raczej nie sciągałem ,,syfu,, chyba ze chodzi ci o : Mozille , cwk , avasta , advanced system care , ccleaner , daemon tools , skype , steam , driver booster , game booster , league of legends , robocraft , i serwer metin2 Demilus ale jeszcze takie info

Przed tym moim formatem co robiłem przed wczoraj usunąłem prawie cały program files czy to mogło być z tego ? czy jak formata robie to wszystko sie nowe robi i tp ? bo wszystkiego tam nie dało się usunąc ale no .. troche pamki przybyło

resetne kompa bo cos porobiłem przez około te 2h od ostatniego reseta i jak bd to samo no to robie formata i potem napiszę ;/

Opublikowano

no tak ,największa głupota którą można zrobić i skasować sobie bezmyślnie folder systemowy a potem narzekać na system , tylko reinstall

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Piszesz że nie masz syfu a jednak masz. Pobierałeś asystenty pobierania z dp, pobrałeś jakieś gówniane programy typu asc, driver booster, game booster i inne. Oczekujesz, że to ci poprawi działanie systemu? Wręcz przeciwnie. Z góry mówię, że żadne magiczne sposoby na naprawę systemu nie pomogą, jedyne co Ci można polecić w tym momencie to format i rozważne używanie komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...