Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tworzenie pluginu - błąd.

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Zientez Może najpierw naucz się podstaw i dopiero zacznij pisać pluginy??

https://www.youtube.com/user/Kamilkime

https://www.youtube.com/user/TheBCBroz

https://www.youtube.com/user/PogoStick29Dev

Pooglądaj najpierw ich i dopiero bierz się za pluginy...

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@Mistrz25566 poskladalem plugin, ale jak dodam to:

List<String> smsy = cfg.getStringList("sms");
for(String s : smsy){
p.sendMessage(s);
}

To wkoncu komenda /sms bedzie dzialac czy jakis KIT mi wciskacie? Chce sprawdzone odp... Bo jak wpisalem wtedy /sms to wiadomosc pisala i logi wywalalo a jak wpisalem /sms vip to z configu zamiast brac tylko smsvip to bralo takze sms... To jest 100% dobra odp tak?

Opublikowano

@Mistrz25566 poskladalem plugin, ale jak dodam to:

List<String> smsy = cfg.getStringList("sms");

for(String s : smsy){

p.sendMessage(s);

}

To wkoncu komenda /sms bedzie dzialac czy jakis KIT mi wciskacie? Chce sprawdzone odp... Bo jak wpisalem wtedy /sms to wiadomosc pisala i logi wywalalo a jak wpisalem /sms vip to z configu zamiast brac tylko smsvip to bralo takze sms... To jest 100% dobra odp tak?

;_; podalem ci gotowca a ty dalej masz z tym problem ...

w onEnable zapisz sobie ta liste a przy wywolaniu komendy ja pobierz i wyslij graczowi wszystkie stringi

Opublikowano

Ktos zrobi to najlepiej od 0? I ozbaczy czy w Eclipse nie ma w ogole bledow? Takie wasze odp. pojedyncze zawsze sa bledne... Dlatego chce abyscie zrobili to sami w Eclipse i podali w code... Dam limit like (14)!

Opublikowano

@Zientez Słuchaj. Jeżeli chcesz coś z tego wynieść to spróbuj sam, a nie czekasz na gotowca. Co Ci to da jak ktoś da Ci gotowca? 

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@Mistrz25566 fajnie, ze jestem poczatkujacy, ucze sie Javy patrzac na dobre przyklady nie na zle...

Jeden ma na sprzedaz taki plugin za 20 zl moze kupie, ale nwm. Moze ktos napisze jeszcze dam limit lajkow.

Opublikowano

Ktos zrobi to najlepiej od 0? I ozbaczy czy w Eclipse nie ma w ogole bledow? Takie wasze odp. pojedyncze zawsze sa bledne... Dlatego chce abyscie zrobili to sami w Eclipse i podali w code... Dam limit like (14)!

Czlowieku dalem ci gotowca ;_; czego ty jeszcze oczekujesz ? ...

Zreszta 20 zl za pobarnie listy z configu ? powaznie ? ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...