Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego takie niedoroby grają w lola?

MisterPoniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz, o takie coś nie warto się denerwować. Nie każdy jest dobry w tą grę i trzeba to uszanować :) Czasami to w drużynie przeciwnej mogą trafić się tacy ludzie i Twój humor się poprawi, spokojnie.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Mam podobnie, przeważnie zawsze linia jest przegrana, ja np. staram się zmieniać linie midem non stop i pomagać jak idzie, a dlaczego tak grają o wiesz może mieli zły dzień, lub uczą się grać ;)

Opublikowano

Ojej jak mi przykro, miałeś noob team xD. Masz  93 farmy w 33 minucie GZ panie. Grają bo chcą grać i tyle. 

I w ogóle co to za podróbka Prajda?

Opublikowano

Wobrażam sobie ciebie w ten sposób jak na tym filmie:

Ja też miałem takie gry... w silverze.. 

Tak jest i nie nie zrobisz.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Widze że jedynym argumentem co poniektórych jest farma >.< To jest poprostu żałosne jak wy ludzi oceniacie po samej farmie. Czasem się gra bez farmy przykładowo katarina ograna na midzie musi roamować i wybija się na bocie i potem carruje gre z 150 farmy w 35 min... Sam kiedyś myślałem że jak mam mało farmy to jestem słaby a wg. mnie to gówno prawda i lepiej wgle nie patrzeć jaką się ma farme, a nauczyłem się tego obserwując jakiegoś streama gdzie ziomek w diamencie przegrywał riven na rene i miał 80 farmy przy 240 renektona. Grę i tak wygrali kradnąc barona i wygrywająć tfa... Co do tematu przeciwnicy byli poprostu zdecydowanie lepsi w early i się zrobił wielki snowball. Mi też się takie gry zdarzały ale było i tak że wygrywałem gry w taki sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...