Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Ez język polski. Nie widać?

PS.

Jak na axie brakuje many można zrobić soul lub shive, która jest epicka w połączeniu z blinkiem zamiast AC. Można też zrobić hexa, ale jak mamy zgrany team. Blink, hex, Q i masakra w tf. AC jest złym wyborem. Ten przedmiot robi carry lub offlane. Juz wolałbym zobaczyć hearta w tym poradniku.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Kappa.

Maxujesz E i Q, bynajmniej ja tak zwykle robie. W jakoś rzadko używam, skupiam się na dużym pancerzu i odstraszaniu bohaterów walczących wręcz. Itemsy, to zielone butki, blink, guardian, deadalus, HoT i zwykle jest koniec meczu i nie dokańczam ostatniego itemku.. Ale jeżeli miałbym wybierać to Radi, które połączone z Q lub W Crystalki daje 1:0 dla mnie.

Legenda
Opublikowano

Kappa.

Maxujesz E i Q, bynajmniej ja tak zwykle robie. W jakoś rzadko używam, skupiam się na dużym pancerzu i odstraszaniu bohaterów walczących wręcz. Itemsy, to zielone butki, blink, guardian, deadalus, HoT i zwykle jest koniec meczu i nie dokańczam ostatniego itemku.. Ale jeżeli miałbym wybierać to Radi, które połączone z Q lub W Crystalki daje 1:0 dla mnie.

Krytyki na axie. Powodzenia na TI5. Może Phoenix nie zrobił poradnika na poziomie 5k mmr by mógł mi stanąć, ale większego faila z buildem nie zrobił (poza ac). Natomiast deadalus to marnotrawstwo kasy. Prośba jak ten przedmiot działać ma i współgrać na tej postaci. Radi farmisz maks. do 25 min potem jest słabe a axe po drodze ma wiele drodze wiele przedmiotów. Nie dziwię się, że dużo osób gra na poziomie gówna i spina bo ruskie, ale kto z tanka, inicjatora tf robi hard carry z lasu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Krytyki na Axie?! Przeciez Axem sie z lapy nie bije, tylko z Pasywki. Chociaz widzialem juz ludzi co budowali Mealstormy na Axie do tego Crystalys i Blade Mail ....

61093c6efb.png

Opublikowano

Krytyki na Axie?! Przeciez Axem sie z lapy nie bije, tylko z Pasywki. Chociaz widzialem juz ludzi co budowali Mealstormy na Axie do tego Crystalys i Blade Mail ....

Bardzo inteligentni xDDDDDDDDDDDDDD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Blade Mail to chyba najczęściej spotykany item na axie, także Twój argument jest inwalidą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry za odkopywanie, ale Twój poradnik ma 0 wkładu własnego. Nie piszesz nic od siebie. Nie piszesz o postaci praktycznie nic...

Wygląda jakbyś nie grał ta postacią...

Czy na prawdę tak trudno zagrać ~100 gierek postacią, a dopiero POTEM pisać poradnik?

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to axe tak naprawdę jest jedynym tankiem w docie, bo jako jedyny ma skil za pomocą którego ściąga na siebie pozostałych przeciwników. 

76561197996037016.png

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [DOTA 2] Axe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...