Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horrory

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,

jutro mamy noc filmową z klasą, więc przydadzą się jakieś dobre horrory. Polecacie coś? Nie zależy mi na brutalności (może być, lecz nie chce, aby był to motyw przewodni). Film ma straszyć a nie mdlić :) Nagradzam lajkami ciekawe propozycje.

­

Opublikowano

Fajnie się gra ze znajomymi w horrory, np. outlast, nie wiem na czym to puszczacie, ale jak jakiś telewizor to wejście hdmi do lapka i jazda: P

Opublikowano

Fajnie się gra ze znajomymi w horrory, np. outlast, nie wiem na czym to puszczacie, ale jak jakiś telewizor to wejście hdmi do lapka i jazda: P

Valze plz, wyślij raport za spam :) Co sądzicie o 1408? 

­

Opublikowano

Valze plz, wyślij raport za spam :) Co sądzicie o 1408? 

Nie no ogólnie z doświadczenia wiem, że oglądanie horrorów w grupie jest bez sensu. Więcej się przestraszysz to co Cię kumple wystraszą :P A gierka spoko i możecie się zmieniać co jakiś czas :P

Opublikowano

Nie no ogólnie z doświadczenia wiem, że oglądanie horrorów w grupie jest bez sensu. Więcej się przestraszysz to co Cię kumple wystraszą :P A gierka spoko i możecie się zmieniać co jakiś czas :P

Nie, filmy only, przy naszym sprzęcie gry? Plz...

­

Opublikowano

Justin Biber believe ja nawet 1 sekundy nie wytrzymałem xD a tak serio statek widmo (staroć ale co tam) , Obecność... Zobacz horrory na filmwebie tam masz najlepsze ale oglądałem większość z 2013/2014 i słabe są

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Smakosz, Smakosz 2, dawno temu to oglądałem, już zbytnio nie pamiętam nawet, czy było dobre :P

A tak to może The Ring, Egzorcyzmy Emily Rose, albo Silent Hill, które według mnie ma ciekawy opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...