Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

idrakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

\

/

\

/

\

/

\

/

\

8319014134006651221864.png

Chcesz zagrać na serwerze EASYHARDCORE , ale nie posiadasz konta premium?, albo nie ma czegoś co byś chciał? 

Do dobrego tematu trafiłeś! Przedstawiamy Ci SERWER EASYHARDCORE

NON-PREMIUM/PREMIUM!

4263814133863811221864.png

Oto odpowiedź;

• > Możemy zapewnić że nie będzie ŻADNYCH lagów!.
  •  
  • > Możliwość zwiększenia cuboida gildii za odpowiednią cenę [50x50 na start]!.
  •  
  • > Serwer będzie posiadał minimum 100 slotów, jeśli będzie potrzeba to zwiększymy!.
  •  
  • > Mapa na początek będzie posiadać 1-3 tyś kratek i będzie stopniowo zwiększana!.
  •  
  • > Dobrą pomoc z strony MENU SERWERA (FOTKA NA DOLE).
  •  
  • > Dobrą/aktywną ekipę serwera.
  •  
  • > Dobrą REKLAMĘ serwera.
  •  
  • > Dobry ANTYCHEAT (Co pozwala na dobrą i dalsza grę innych graczy.
  •  
  • > Duży DROP z stone/obsydianu.
  •  
  • > Pomysłowe pomysły rozwinięte na serwerze.
  •  
  • > TeamSpeak3, który umożliwi wam dostęp do bliżej współpracy z ekipa serwera.

# I wiele, wiele więcej funkcji które poznacie grając, a jest ich wiele    :)!.

3307814134786191221864.png

3408914133894771221864.png

9813414133894291221864.png              4890914133900871221864.png              2966714133903121221864.png                     

5296214133898231221864.png        8180014133901411221864.png         9969614133903621221864.png             

1668314133928171221864.png       4760114133908021221864.png      2897514133939341221864.png

5688214133929971221864.png   4975014133909741221864.png 2301914133942401221864.png                

================================================================

8510714133962821221864.png

Serwer prawdopodobnie ruszy w SOBOTĘ! - 4457714133974521221864.png

1566814133980251221864.png

8993514133989221221864.png

5298314133990891221864.png

5615014133994071221864.png

Możecie składać pytania/propozycje w temacie, co byście chcieli na serwerze itd:   :O.

Pozdrawiamy, ekipa MyEASYHARDCORE.

3307814134786191221864.png

Opublikowano

Prezentacja 8/10. Trafiła w mój gust. Czekam za serwerem ,ponieważ szukam jakiegoś by długo grać na nim ;3

26_unnamed.png

Opublikowano

Co ?!

Jak można nazwać serwer "EasyHardcore" ?

Jak może coś być łatwe a jednocześnie trudne nie jestem pewien co z tej nazwy wywnioskuję.

Serwer jest łatwy czy trudny, lewa strona nie zgadza się z prawą to tak jak powiedzieć, że coś jest po prawej, ale jednocześnie lewej....

Jak serwer ma być typu normal bo skoro coś nie może być łatwe ani trudne to w tedy serwer powinien mieć nazwę normal, lub average..

Po tym fakcie stwierdzam iż administracja zupełnie nie zna angielskiego albo ich poziom IQ jest strasznie niski.

Na serwer nie mam zamiaru wchodzić skoro administracja popełniła taką wtopę.

Opublikowano

Ładna reklama, na pewno wejdę ocenić serwer. Mam nadzieję, że faktycznie macie dobrą reklamę i będzie dość dużo graczy od samego startu ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Qwant1

Co ?!

Jak może coś być łatwe a jednocześnie trudne nie jestem pewien co z tej nazwy wywnioskuję.

Serwer jest łatwy czy trudny, lewa strona nie zgadza się z prawdą to tak jak powiedzieć, że coś jest po prawej, ale jednocześnie lewej....

Jak serwer ma być typu normal bo skoro coś nie może być łatwe ani trudne to w tedy serwer powinien mieć nazwę normal, lub average..

Po tym fakcie stwierdzam iż administracja zupełnie nie zna angielskiego albo ich poziom IQ jest strasznie niski.

Powiem tak czy np. mc.skkf.net  daje już opis/typ serwera ?.

No chyba nie to dlaczego niby już nas hejtujesz/oceniasz jeżeli nazwa nie zapodaje typu/opisu itp.

Już tłumaczę: EASY - ŁATWY     |  HARDCORE - HARDCORE   CZYLI RAZEM = ŁATWYHARDCORE.

I nie każda szkoła ma ang. więc tu nawet podstaw administracji nie musi znać.

Opublikowano

Qwant1

Co ?!

Serwer jest łatwy czy trudny, lewa strona nie zgadza się z prawdą to tak jak powiedzieć, że coś jest po prawej, ale jednocześnie lewej....

Powiem tak czy np. mc.skkf.net daje już opis/typ serwera ?.

No chyba nie to dlaczego niby już nas hejtujesz/oceniasz jeżeli nazwa nie zapodaje typu/opisu itp.

Już tłumaczę: EASY - ŁATWY | HARDCORE - HARDCORE CZYLI RAZEM = ŁATWYHARDCORE.

I nie każda szkoła ma ang. więc tu nawet podstaw administracji nie musi znać.

To jest prezentacja waszego serwera a nie jakiegoś skkf bo mnie on nie interesuję, dalej nie rozumiem jak serwer może być "łatwym hardcorem" takiego słowa nie ma nawet w języku Polskim..

Co do angielskiego zawsze możecie chodzić na jakiś dodatkowy angielski skoro was stać na serwer..

A jeżeli twierdzisz iż Ciebie "hejtuję" radzę znaleźć znaczenie tego słowa.

Opublikowano

Zapowiada się fajnie, można nagrywać z serwera? :)

Oczywiście że tak ! ;)

--------

To jest prezentacja waszego serwera a nie jakiegoś skkf bo mnie on nie interesuję, dalej nie rozumiem jak serwer może być "łatwym hardcorem" takiego słowa nie ma nawet w języku Polskim..

Co do angielskiego zawsze możecie chodzić na jakiś dodatkowy angielski skoro was stać na serwer..

A jeżeli twierdzisz iż Ciebie "hejtuję" radzę znaleźć znaczenie tego słowa.

To nie jest temat na takie rozmowy , i poza tym , nawet jeśli tak nazwaliśmy serwer , to co ci do tego ?

--------------

Drake , dodaj moją mordkę do prezki ;p

Opublikowano

Oczywiście że tak ! ;)

--------

To nie jest temat na takie rozmowy , i poza tym , nawet jeśli tak nazwaliśmy serwer , to co ci do tego ?

--------------

Drake , dodaj moją mordkę do prezki ;p

Chyba mam jeszcze prawo do wyrażania swojej opinii..

Skoro nie rozumiesz (Widzę, że nie) dział "Publikacje Serwerów - Minecraft) służy właśnie do oceniania "jakiegoś" serwera.

Deliberując, właśnie to zrobiłem i pokazuję ten fakt jako mały profesjonalizm tego serwera.

Po za tym on zadał pytanie a skoro nazwałeś to "zwykłą dyskusją", wytłumaczę Ci na czym polega schemat pytania..

Skoro ktoś zadał pytanie to raczej ta osoba chce uzyskać odpowiedź chyba, że odpowiedź jest w nim zawarta w tedy mówimy iż jest to tzw. "Pytanie Retoryczne".

Dodam jeszcze jedno..

Nazwa jest częścią serwera, jeżeli chcecie żeby ludzie wasz serwer postrzegali pozytywnie to radziłbym dobrze dobrać nazwę, taką jakiej jeszcze nie ma..

Opublikowano

Chyba mam jeszcze prawo do wyrażania swojej opinii..

Skoro nie rozumiesz (Widzę, że nie) dział "Publikacje Serwerów - Minecraft) służy właśnie do oceniania "jakiegoś" serwera.

Deliberując, właśnie to zrobiłem i pokazuję ten fakt jako mały profesjonalizm tego serwera.

Po za tym on zadał pytanie a skoro nazwałeś to "zwykłą dyskusją", wytłumaczę Ci na czym polega schemat pytania..

Skoro ktoś zadał pytanie to raczej ta osoba chce uzyskać odpowiedź chyba, że odpowiedź jest w nim zawarta w tedy mówimy iż jest to tzw. "Pytanie Retoryczne".

Dodam jeszcze jedno..

Nazwa jest częścią serwera, jeżeli chcecie żeby ludzie wasz serwer postrzegali pozytywnie to radziłbym dobrze dobrać nazwę, taką jakiej jeszcze nie ma..

Dobra dobra , mógłbyś już skończyć tą "gadkę" i wykłady J.Polskiego , bo tylko temat zapełniasz ... , i odciągasz przyszłych graczy !

Opublikowano

F5!

@Ziom3k666 Dziękuje za pomoc.

Qwant1

Najlepiej mieć nazwę napiepszamy.pl ?

I nikt nie miał jeszcze takiej nazwy.

Nazwa to nazwa

Typ serwera to typ serwera

Proste i logiczne :3.

Opublikowano

F5!

@Ziom3k666 Dziękuje za pomoc.

Qwant1

Najlepiej mieć nazwę napiepszamy.pl ?

I nikt nie miał jeszcze takiej nazwy.

Nazwa to nazwa

Typ serwera to typ serwera

Proste i logiczne :3.

Widzę iż nic nie wyniknąłeś z moich wypowiedzi..

Nazwa serwera, typ, pomysł to wszystko zalicza się do opinii i sposobu postrzegania przez graczy serwer.

Jak ja widzę serwer z nazwą "EasyHardcore" to natychmiastowo ten serwer omijam i o to mi właśnie chodzi.

Już nie mam zamiaru się wypowiadać w tym temacie, dyskusję zamykam.

Opublikowano

Podoba mi się reklama i chyba wbiję bo zachciało mi się grać na easyhc :D.

Jaka czcionka napisów? ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...