Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Pomysłodawcą Propozycje Serwerów #Easy #4Fun #Medium/Easy #Medium/4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam całkiem wiele pomysłów na fajne serwery których brakuję mianowicie czasy 09-11 wtedy liczba serwerów prywatnych była niewielka ale za to miały to coś w sobie co dzisiaj wielu serwerom brakuję . Racją niektórzy się z tym nie zgodzą i napiszą teraz też są fajne serwery , fakt są ale dla niektórych by się chciało cofnąć do tych czasów . 

Więc :

- Wymyślam czego brakuję na serwerach i daje propozycje aby dodać to i tamto

- Stary system pvp gdzie dmg nie przekraczało 100k [czyli 1 skill i dead ]że sie biło dobre nawet 3 do 5 minut.

- System Ulepszania Broni 

-  Bony 

- Item Shop [ I teraz napiszą "o serwer pod is nic nie warte są takie sami do czegoś dojdźcie" A ja uważam że jeśli jest is to znaczy że :

-Ułatwia Grę 

-Można dostać ciekawe przedmioty 

I nikogo to z resztą nie powinno obchodzić kto wydaje na IS nie ty wydajesz ? to sie nie ładuj że ktoś chce sobie ułatwić grę .

- Ceny w IS + Kupowanie SM

No i na prawdę wiele więcej tego jest do napisania . Co chcę w zamian ? Nie chce nic , chce po prostu grać na starych fabułach serwerach co kiedyś były ! 

Kontakt -> 

GG : 51808477

Forum 

25678925627670843502.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...