Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam prośbę do was , chodzi mi o Mody do WoT . Chodzi mi o takie jak Zmiane wyglądu celownika , ile zadałem DMG w rundzie itp , takie które moga mi pomóc oraz w jaki plik je wpakować itp . 

Opublikowano

Najlepiej pobrać całą paczkę modów z zbudowanym instalatorem.

Na przykład ta:http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/411750-inne093-paczka-modow-autoinstaller/

Masz tam nowy celownik, zoom, zadane obrażenia, XVM (do sprawdzania statystyk) i wieele więcej. Są też inne,fajne paczki jak ta (np: DjVirus modpack)

Jak chcesz instalować mody samodzielnie (czego nie polecam) to po prostu wklejasz zawartość modów do folderu res_mods/0.9.3. Tak samo instaluje się niektóre paczki, wskazując wymieniony w poprzednim zdaniu folder podczas instalacji.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Najlepiej pobrać całą paczkę modów z zbudowanym instalatorem.

Na przykład ta:http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/411750-inne093-paczka-modow-autoinstaller/

Masz tam nowy celownik, zoom, zadane obrażenia, XVM (do sprawdzania statystyk) i wieele więcej. Są też inne,fajne paczki jak ta (np: DjVirus modpack)

Jak chcesz instalować mody samodzielnie (czego nie polecam) to po prostu wklejasz zawartość modów do folderu res_mods/0.9.3. Tak samo instaluje się niektóre paczki, wskazując wymieniony w poprzednim zdaniu folder podczas instalacji.

Jak mam aktywować tego moda ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...