Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alternatywa

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem z herbatą dosłownie, pije ją z 10-12 kubków dziennie i to strasznie wysuszyło moją jamę ustną boli mnie język i czasami nawet poliki, próbowałem przerzucić się na kakao lecz jednak zbyt mnie ono zapełnia, kawa w takich ilościach mi zaszkodzi  więc nie będę jej pił. Piję też dużo zwykłej wody lecz herbata to moja miłość piję Czarną Herbatę (Earl Grey) i inna mi nie smakuje, macie może jakieś alternatywy napojów którymi mogę ją zastąpić? 

Opublikowano

Kawa odbarwia zęby tak samo jak kawa szukam jakiejś zdrowej alternatywy, myślałem nad sokami jabłkowymi czy pomarańczowymi.

Tyle że ty uzależniłeś się od kofeiny (teiny) zawartej w herbacie, tym bardziej że to czarna  xD, odstaw ją na 3 dni, początkowo będziesz się czuł beznadziejnie potem zaczniesz odczuwać się coraz lepiej (jedyne co może ci metabolizm zwolnić, mi po 2 tyg spożywania potrafi BMI spaść z niedowagi do wychudzenia xD).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...