Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na zabawe in-game.

Akaido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Ostatnio wpadłem na pewien pomysł nawspólną zabawe dla graczy Barusa. Pomyślałem żeby coś zorganizować no bo cóż... na barusie wieje nudą jak diabli. 'Event' ten byłby dostępny dla każdego, full fair play i każdy by miał takie same szanse na wygraną. No dobra to teraz opisze tak mniej więcej jakby to miało wyglądać.

Zabawa to pewnie przez każdego lubiany hide and seek... czyli zabawa w chowanego, a więc:

Było by 5 osób posiadające w swoim eq nagrody. Nie wiem dokładnie, jeśli pomysł by się wam spodobał to czekam na propozycje, ja od siebie proponuje np jakiś kostium, nakrycie głowy, skrzydełka itp. Te 5 osób (chyba że bybyło troszke wiecej np 7) idzie potajemnie na daną mape i w jakieś specyficzne lecz nie łatwe do odnalezienia miejsce i po prostu czekają w ukryciu aż ktoś ich znajdzie i jako pierwszy da handel dla nagrody. Skąd by wiadomo gdzie szukać bo map dużo? Wyobrażam to sobię tak że ktoś (no jeśli każdy znał nicki osób z nagrodami to w szukajce by mape znalazł) na lfg opisuje tak nie szczegółowo miejsca gdzie są ludki chowający się ale tak aby na zgadnięcie potrzeba było duzo podpowiedzi i też takich podpowiedzi że trzeba by było nieźle pomyśleć. Ja mógłbym przeznaczyć na ten evencik ze 100kk więc bym jeszcze szukał paru sponsorów. Chodzi o zabawe. ^^ Z góry sorki za mój chaotyczny i nie stylistyczny styl pisania ale mam nadzieję że się domyślicie w miarę potrzeby o co biega. Zapraszam do komentowania pomysłu i przedstawiania swoich pomysłów.

Ps. event byłby zapowiadany na dany dzień aby jak najwięcej graczy mogło wziąć udział i jeśli pomysł by się przyjął to później z środkami by było o wiele łatwiej. :-)

Opublikowano

Jak chcesz jakiś event zorganizować, to nie pisz tego tutaj, bo primo są tutaj ludzie z różnych serwerów, a po drugi mało osób zagląda. Najlepiej napisz o tym na oficjalnym forum aiona albo po prostu pisz na lfg, że coś organizujesz.

Opublikowano

Jak chcesz jakiś event zorganizować, to nie pisz tego tutaj, bo primo są tutaj ludzie z różnych serwerów, a po drugi mało osób zagląda. Najlepiej napisz o tym na oficjalnym forum aiona albo po prostu pisz na lfg, że coś organizujesz.

Odsyłajmy wszystkich na oficjalne forum Aiona, to nikt tutaj nie zostanie. :P Od czegoś trzeba przecież zacząć. Może taki event byłby właśnie reklamą dla mpcforum, gdyby wspomnieć w grze o nim, jako o miejscu informacji nt. takich właśnie konkursów?

Ja proponuję autorowi tematu napisać TAKŻE na oficjalnym forum.

Co do samego pomysłu: nie jestem do końca do niego przekonana. Z doświadczenia z innych gier wiem, że takie eventy zawsze kiepsko się kończą. Ludzie narzekają, że konkurs był ustawiony, że ktoś wcześniej znał miejsce pobytu osoby chowającej się, etc.

Możesz oczywiście próbować to zorganizować mimo wszystko, ale bądź przygotowany na falę hejtu.

Szkoda, że event managerzy nie organizują podobnych, ale oficjalnych eventów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Tak. Szkoda ale czego się spodziewać od ludzi dla których się kasa liczy. Droga Little, tam gdzie dobra wola tam i hejt się znajdzie. Tak było, jest i będzie. :)

Opublikowano

Nie lepiej zorganizowac jakis pvp tournament ?? :D

Chyba livo niedawno organizował na Nexusie :P A ty na Barusie nie grasz, więc to i tak nie dla Ciebie :>

Opublikowano

Nie Livo a Cifka.Jeden z sinow od nas mial streamowac, ale Livo nie chcial czy nie pozwolil kij w to.Tu jego twitch http://www.twitch.tv/darvylle na jego koncie na yt także znajdziecie filmiki jak np dueluje sie z 'Rafaelsanti' no i moge z 100% pewnoscia powiedziec, ze ten sin to najlepszy na Nexusie tak samo Rafael (sorc) Yol elo 3 2 0

No i eq to nie wszystko, wieksza role gra tu ping, kompejszyn nollajfejszyn i takze skill :)

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...