Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odświerz swojego WR

?�o??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<Przedstawiam wam mój projekt zmiany dźwięków w Warrock'u. Nie robiłem SCANÓW bo to nie jest plik wykonywalny (EXE).>

Uwaga!

Każdy edytowany plik należy skopiować w bezpieczne miejsce, w razie jakiegoś problemu.

1. Ściągnijmy sobie nową muzyczke:

Download - Należy wszyskie pliki zaware w folderze przekopiować do Warrock\Music

2. Teraz trzeba ściągnąć ten plik:

Download - plik WR_Loading.wav należy skopiować do folderu Warrock\Sound\Common\Effect

3. Teraz zmienimy dzwięk wydawany podczas chodzenia:

Download - Zawarte w folderze trzy pliki .wav nalerzy skopiować do Warrock\Sound\Player\FootStep

4. Ostatnia zmiana to skakanie:

Download - Zawarte w folderze dwa plik .wav nalerzy skopiować do Warrock\Sound\Player\Action

HASŁO : Łoś

Serdecznie zapraszam do pobierania i dodawania komentarzy, uwag, lub ostrzeżeń.

by Łoś

Gadu-Gadu Number: 2749942

0[] 20[] 40[] 60[] 80[] 100[x]

Opublikowano

czyli mają być te scany czy nie bo to jest z tym dużo zachodu.

Opublikowano

Fajnie że wam się podoba, ale dawajcie jakieś spostrzeżenia, uwagi, np nudna lub nieprzyjemna muzyczka, albo wkurzające chodzenie, to zaraz zmienie bo mam tego od groma!

A tak wogule to pogrzebcie w plikach Warrock\Sound, bo tam można fajne żeczy znaleść np. dla tych co robia filmik. to tam są świetne efekty dzwiękowe!

Opublikowano
Nie moge tego wypakować bo mi złe hasło wywala -.-

musisz wpisać z dużej litery

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej a co mam zrobic jezeli mam swoja muzyczke nie? i chce ja wkleic bo przecierz tu jest od zawalenia plikow xD przekopiowac je gdzies puzniej usunac z folderu warrocka i swoja muzyczke bo mam fajny dzwiek na chodzenie xD

xJustMe.png

Opublikowano

Hm.. fajne to xD masz 5* za pomysłowość ^.- zmieniłem sobie odgłosy stóp przeciwnika na takie piski pojedyncze i są jaja jak przeciwnik leci za ścianą to słychać go bardzo dobrze xD

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

ja nagralem siebie jako jakies pierdniecie i sa popmpy xD kiedy sie chodzi to juz czasami mnie zabijaja bo nie moge wytrzymac jak oni biegna i pryk pryk pryk xD

xJustMe.png

Opublikowano

ja sam se nagrywam dzwieki xD wiec keylogerami sie nie przejmuje bo nawet tego nie sciagalem xD

A tak ogolnie temat nadaje sie do przyklejenia

xJustMe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...