Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze Steamem - usunął pobierane pliki

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś miał taki błąd, że miał pobrane kilkanaście gigabajtów gry, a Steam zaczyna mu pobierać od nowa??????
Miałem 17 gb pobrane i wszystko w *kartoflulu* poszło :/

41pb01.jpg

5svh8n.jpg

Opublikowano

Musiałeś jakoś wyłączyć steam na chama i nie zapisało do pliku. Nic na to nie poradzisz musisz od nowa ściągać i wyłączać steama po Bożemu.

Opublikowano

Musiałeś jakoś wyłączyć steam na chama i nie zapisało do pliku. Nic na to nie poradzisz musisz od nowa ściągać i wyłączać steama po Bożemu.

1 raz może i nie zatrzymałem pobierania przed wyłączeniem, ale drugi raz zatrzymałem pobieranie bo chciałem pograć w Black Ops MP (mój net jest taki słaby, że nie mogę i pobierać i grać), skończyłem grać, odpalam pobieranie od nowa i patrzę a to od 0% jedzie. Powiem tylko że patch #5 wyszedł do tej gry gdy miałem wstrzymane pobieranie. Czy wyłączenie autoaktualizacji i bycie ciągle offline na Steamie może rozwiazać ten problem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety ale nic na to nie poradzisz. Musisz pobrać grę od nowa ale najlepszy sposób jest taki:

Wyłącz dosłownie wszystkie niepotrzebne programy i zostaw samego Steam'a na noc. Gra się pobierze a rano będziesz mógł się cieszyć graniem :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...