Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PILNE PRACA NA WOLNE

slehash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam 14 lat i potrzebuje pilnie kasy jak by co nie mieszkam w polsce.

Jak ktos z was mieszka u Niemca to niech mi napisze co moge robic ulotki juz roznosze dostaje marne 30 € za tydzien ale zawsze cos 

ma ktos inne propozycje.Jak macie to pisac :)

0 HEJTU ZE K***A NP "30€ K***A BOGACZ " HEJT BEDZIE OGLASZANY JAKO SPAM 

Opublikowano

Budowlanka odpada, niemcy mają obsesję na wyszkolonych pracowników budowlanych, a próbowałeś może jako magazynier? znaczy kurczę masz 14 lat, to też jest problem, wydaje mi się że wiek jest problemem największym, bo taka granica żeby coś znaleźć to 16 lat.

W sklepie można, ale też kto widział 14 latka w sklepie pracującego.. No właśnie.

Jedynie co mogę ci zasugerować, to opieka osób starszych prace jakieś pomocnicze.

No nie wiem wiek ci utrudnia pracy, niestety.

Opublikowano

o k***a, nie mieszkasz w polsce i pytasz się jak zarobić pieniądze? wyszedłeś z dżungli, tutaj pieniądze leżą na ulicy 

na ulicy hmhm ????  Nastepny debil ktory robi SPAM ja sie pytam o robote na wolny czas bo  mam 3 tygodnie wolne wiec...

Budowlanka odpada, niemcy mają obsesję na wyszkolonych pracowników budowlanych, a próbowałeś może jako magazynier? znaczy kurczę masz 14 lat, to też jest problem, wydaje mi się że wiek jest problemem największym, bo taka granica żeby coś znaleźć to 16 lat.

W sklepie można, ale też kto widział 14 latka w sklepie pracującego.. No właśnie.

Jedynie co mogę ci zasugerować, to opieka osób starszych prace jakieś pomocnicze.

No nie wiem wiek ci utrudnia pracy, niestety.

dzieki jednak nie kazdy na tym forum to niedorozwoj ;P wiec tak czekam na dalsze wypowiedzi wielkie dzieki
Opublikowano

w wieku 14 lat sie nie pracuje, wiec czego ty oczekujesz? nad ksiazkami posiedz 

Szkola mam same 1 :)  dyplom  za przeczytanie 400 lektur co ty chcesz czlowieku !! 0 kieszonkowego nie ma mowy tylko zaczynam gadac o tym kara ...

a tak po za tym czytanie ksiazek w przedszkolu nie jest chyba  zlym pomyslem znam idealnie niemiecki wiec nie jest chyba zle .

napiszcie mi czy w tym wieku bedzie mozna takie cos zrobic

Opublikowano

Pierdol te ulotki za 30€ tygodniowo, jesteś dymany na wszystkie strony:) - mówię ci to szczerze, taka moja dobra rada.

Idzie jesień, liście opadają z drzew a co z tym idzie u każdego jest coś do roboty:)

Zapytaj jakiś starszych ludzi czy im nie zagrabac tych liści i już. Sądzę że w ddzień zarobisz więcej jak na tych ulotkach. Ba, fartnie Ci się to i za godzinę tyle dostaniesz od jakiejś babci. Pragnę zaznaczyć że nie chodzi o to żeby wykorzystywać starszych i liczyc na jak najwięcej hajsu. Czasem ktoś nie może czegoś sam zrobić, nie ma mu nawet kto pomoc a sądzę że jako przejdziesz po kilku domach to ktoś się skusi na Twoja ofertę.

Mało tego jak już Ci się trafi ktoś spoko to częściej może Ci dawac jakieś prace których jest wiele (zajmowanie się ogrodem, rabanie drewna - winter is coming xD

HBV27j.png

Opublikowano

Według mnie to najlepiej zarabiać w internecie, na jakiś grach(sprzedawanie wirtualnej waluty).

Przy sporym doświadczeniu można na tym nieźle kasę zbić. :)

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIECIA GRABIE LISCIE I ROZNOSZE DALEJ ULOTKI xD MAM JUZ Z TEGO CO OBLICZYLEM 100 EURO od babci za posprzatanie ogrodka w 2 H

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...