Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak poustawiać czułość myszki do cs go

matiziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć jak dopasować czułość myszki w panelu sterowania, w ustawieniach gry CS GO i ile ustawić dpi:800, 1200, 1600, 2000,3600. Posiadam mysz
A4Tech EVO XGame Laser Oscar X740 Extra Fire.

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Windows: 6 kresek na 10, jak na screenie w posty wyżej.

Myszkę ustaw na 400-500 DPI, w grze ustaw sobie coś od 1.5 do 3.0.

Jeśli nie wiesz jaką wartość wybrać w grze, po prostu jeśli masz "duża podkładkę" to powinieneś po przesunięciu myszą od samego jej środka do którejś z bocznej krawędzi obrócić się w grze o około 180-200 stopni.

Proponuje również obejrzenie tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=BZFoC5S_N9c

Opublikowano

nie wmawiaj nic nikomu, kazdy pro-gamer gra na tym co lubi

Nic nie wmawiam, wiesz, że np taki pasha czy inno z vp grają ba bardzo podobnym ustawieniu?
Opublikowano

Nic nie wmawiam, wiesz, że np taki pasha czy inno z vp grają ba bardzo podobnym ustawieniu?

Tylko że każdy gracz ma swoje ustawienia i nie patrzy się na pashe czy kogoś innego z vp każdy dopasowuje swoje ustawienia do swoich zaleceń.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Ale jestes chlopcze uparty, to, ze gra sie lepiej tobie i pashy to nie znaczy ze komus tez bedzie tak pasowalo, dla mnie najlepiej jest 200 dpi i bardzo malutką ingame. Jest? Jest. :)

Opublikowano

Czułość w grze ustaw na 2 a dpi 800. Na mniej więcej takim ustawieniu grają pro-gamerzy :P

Lol na takiej czułości gra się tragicznie, za szybko...

@top

400dpi 2,2 w grze

Opublikowano

Izak kiedyś na live pokazywał, jak ustawić sens'a. Ustaw myszkę na środku podkładki. Po dojechaniu do prawego lub lewego brzegu, Twoja postać powinna obrócić się o ok. 210 stopni. Ja tak gram i jak na newbie idzie mi całkiem nieźle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...