Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1300? No chyba cie poje.. zeby tyle za lapa do neta dac lol + to dla rodzicow wiec im mniej tym lepiej bo ja bede mial dla sb xD

Opublikowano

Szajs, daj przynajmniej 1.3k bo przy przeglądaniu neta nawet może przyciąć.

W domu wszyscy zdrowi? Za 1,3k możesz mieć lalka na którym pójdzie zdecydowana większość nowych gier i to nie w niskich detalach. Za tyle masz gigowa karte, 16 gb ramu no i procek też wcale nie biedny.

Jak chcą do neta tylko to kup im tableta który będzie mieć z 10-12" i już (cena nowych na allegro to od 250zl w górę, uzywanego kupi za ok 150)

A co do tego z linku to git jest .

HBV27j.png

Opublikowano

Za 1,3k możesz mieć lalka na którym pójdzie zdecydowana większość nowych gier i to nie w niskich detalach. Za tyle masz gigowa karte, 16 gb ramu no i procek też wcale nie biedny.

Eee, mówimy o złotych polskich, nie euro.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Eee, mówimy o złotych polskich, nie euro.

Serio?

Zobacz na allegro, znajdziesz to co napisalem w takiej cenie :)

Bo niby co jest takie drogie ze nie realne jest to o czym napisalem. Moze ram? xD

HBV27j.png

Opublikowano

W domu wszyscy zdrowi? Za 1,3k możesz mieć lalka na którym pójdzie zdecydowana większość nowych gier i to nie w niskich detalach. Za tyle masz gigowa karte, 16 gb ramu no i procek też wcale nie biedny. Jak chcą do neta tylko to kup im tableta który będzie mieć z 10-12" i już (cena nowych na allegro to od 250zl w górę, uzywanego kupi za ok 150) A co do tego z linku to git jest .

Serio?

Zobacz na allegro, znajdziesz to co napisalem w takiej cenie :)

Bo niby co jest takie drogie ze nie realne jest to o czym napisalem. Moze ram? xD

Dzięki chłopie, poprawiłeś mi dzień ahhaha xDD

allegro? Widać, że masz iq poniżej 30.Na allegro jest jedna zasada: zawsze oczekuj wymiany lapka/pc po paru miesiącach z allegro :).

1300zł do najnowszych gier nie w najniższej (nawet te nie pójdą)? Chyba gier z 2k9.

Po 1: Laptopy nie są do gier pszepana.

Po 2: C*****e parametry

Po 3: Nie znasz się to nie wypowiadaj anty-mózgu :)

@Edit

Ram 16 gb do lapka: 400zł~
Ram + procek + dysk zostaje 900zł~ gl
No i oczywiście nie zapomnij o samym koszcie laptopa, matrycy i innych takich bzdetach :)
Opublikowano

allegro? Widać, że masz iq poniżej 30.Na allegro jest jedna zasada: zawsze oczekuj wymiany lapka/pc po paru miesiącach z allegro :).

1300zł do najnowszych gier nie w najniższej (nawet te nie pójdą)? Chyba gier z 2k9.

@"Edit"

No i oczywiście nie zapomnij o samym koszcie laptopa, matrycy i innych takich bzdetach :)

Nie mam zamiaru się wdawać w głupie dyskusje z kimś kto w dupie był i gowno widział. Ja podaje informacje wyciągnięte na podstawie realnych doświadczeń a nie tego co ty sobie wyczytasz na internecie. Chcesz przyjechac i dotknąć? xD
HBV27j.png

Opublikowano

@Edit

Jezus on o tych 16gb to pisał jako części do pc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...