Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki

Emafir?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 

Potrzebuje  fajnych  głośników do komputera,Laptopa  z dobrym basem no i mogły by mieć  wejście na kartę sd  lub pendrive. 

Przedział cenowy to 100-150 zł . 

Jeśli zły dział  proszę  o przeniesienie :D 

2isw7yf.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, za 100-150 to nic nie kupisz z dobrym basem, sam kupowałem w tych ,,Media-Mark" itp, ale okazywało się że subufer tylko dudnił zamiast mieć ładny czysty bas, więc nazbierałem trochę i zakupiłem Sobie kino domowe ( tzw DvD) firmy Thomson, i powiem że nigdy nie słyszałem takie jakości i basu z takie małego kinka 5.1. Podałbym model, lecz nigdzie go nie mogę znaleźć ;/. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, za 100-150 to nic nie kupisz z dobrym basem, sam kupowałem w tych ,,Media-Mark" itp, ale okazywało się że subufer tylko dudnił zamiast mieć ładny czysty bas, więc nazbierałem trochę i zakupiłem Sobie kino domowe ( tzw DvD) firmy Thomson, i powiem że nigdy nie słyszałem takie jakości i basu z takie małego kinka 5.1. Podałbym model, lecz nigdzie go nie mogę znaleźć ;/. 

Na dvd znajdź model albo na głośnikach

Za taką sumkę nic fajnego nie znajdziesz, albo Genius 2.1 SW-G2.1 1250 Gaming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...