Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Exp Bota na Verdea

kiokrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, na verdei działa mod, sprawdzone, jednak nie wiem, czy o takiego expbota mu chodziło, on raczej by chciał, by samo chodziło i podnosiło przedmioty z ziemi + biło, jednak takie coś tylko w m2bob. Na Kamerze bardzo mało (gó**o) zrobisz, tak to ujmę :)

76561198093573641.png

Opublikowano

Tak, na verdei działa mod, sprawdzone, jednak nie wiem, czy o takiego expbota mu chodziło, on raczej by chciał, by samo chodziło i podnosiło przedmioty z ziemi + biło, jednak takie coś tylko w m2bob. Na Kamerze bardzo mało (gó**o) zrobisz, tak to ujmę :)

Napisał "szkoda, że płatny" to dałem inną alternatywę.

Czy kamer jest taki zły... nie wydaje mi się.

Wystarczy ustawić postać w odpowiednim miejscu(spot), odpalić wszystko co potrzebne czyli WH, autopot i całą resztę.

Oczywiście pozostaje kwestia EQ, które też trzeba mieć(jakieś dobre).

Osobiście robiłem tak na kilku serwerach i efekty były spoko według mnie.

Opublikowano

Napisał "szkoda, że płatny" to dałem inną alternatywę.

Czy kamer jest taki zły... nie wydaje mi się.

Wystarczy ustawić postać w odpowiednim miejscu(spot), odpalić wszystko co potrzebne czyli WH, autopot i całą resztę.

Oczywiście pozostaje kwestia EQ, które też trzeba mieć(jakieś dobre).

Osobiście robiłem tak na kilku serwerach i efekty były spoko według mnie.

Sam mówisz, że nie chodzi, bo stawiasz na spocie, czyli nic takiego wielkiego. Mod ma swoje plusy, whisper, czat spam, wallhack itp. Ale jednak jako expbot słabo się sprawdza.

Według mnie lepszą i skuteczniejszą mieszanką jest:

- WaitHack (lub zbugowanie spacji)

- MultiHack kamera (autopot, autopickup, expdonator itp. Mniej obciąża niż mod a do tego ma podobne funkcje i nie trzeba dodawać mobów, npc, eq itp.)

O wiele prostrzy sposób i mniej kicków. Takie moje zdanie ;) Po prostu łatwiejsza i szybsza obsługa.

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...