Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby Nowe Zbroje Na Pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PanZagłady
Opublikowano

@ Nagasheek & GunzAlex

Na EPVP i kilku ludzi z MPC są ludzie ,ktorzy potrafia wiecej niz caly team GAMEFORGE i ich programistow ;). Tak naprawde jak ktoś potrafi kilka jezykow i myslec logicznie to sam wszystko sobie pozmienia dodatkowo ulepszy wprowadzic nowosci ^^ tez sam wprowadzi. Takze NAGASHEEK smiej sie smiej ;) pewnie sam nie dojdziesz nigdy do takich umiejetnosci.

Opublikowano

Dobra, to ja sie wypowiem :)

Znam Xaar'a juz troszke (dawajcie sobie minusy, zaloze sie, ze uzbieram ich z 20 :D), on sam potrafi wiecej niz EPvP, MPC, i GF razem wzieci, ale go po prostu nie dopuszczaja nigdzie, ma dostep do panelu na poziomie 3, w panelu jest 6 poziom, 6 poziom ma tylko Head GF, 5 poziom maja technicy z GF, 4 SGM DE, 3 SGM kazdej odmiany metka, 2 sgm kazdego servera, a 1 zwykly GM. Gdyby Xaar pracowal dla GF i dali by mu wolna reke metin bylby na poziomie KR...

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

metin2 pl to jedno wielkie oszustwo gm zarabiaja na lewo tam pare kk za itemki , kase na allegro a jak by xaar chcial to by napisal do GF o nowe itemy ale oni maja to w dupie

85717998364074106058.png
Opublikowano

I dlatego privy są lepsze. 3-4 osoby z mpc + xaar zrobią metin3 ;)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

hahahahahhahaha

no musialem to napisac. Ten caly "Bambusek" moze im gardla uzyczyc..

wez sie k***a czlowieku zamknij bo po pierwsze wkurzasz ludzi i zachowujesz sie jak jakis pan swiata. ile ty masz lat? 10-12? moze mniej bo sie zachowujesz jak pieciolatek! czlowieku ogarnij sie bo nie tylko ja mam cie dosyc!!! bede z toba gadac gdy bedziesz swoimi umiejetnosciami przewyzszal bambuska i suiciderlz. Pozdrawiam tych panow przy okazji ;)

@TOPIC: hmmmm, pewnie wprowadza to po to, zeby kolejnosc robienia byla taka

Stal+9->Ta zbroja->Hwang *-> Zbroja Króla

mogloby byc ciekawie. a co do tego co powiedzial sui o tych 6 poziomach... ciekawe co potrafi ten head gf ze sobie dal 6... ja czekam na ducha wojownika z loadingscrennow :D moze byc ciekawie. Czekam tez az rozwiaza problem z szeptem miedzy kanalami :D

a poza tym, co do Xaara... hmmm... Koreanski metek to tylko wiecej zmodyfikowanych pliczkow (zbroje, dzialajace instrukcje [1 instrukcja +1M], epiki przeciez pojawily sie wtedy gdy koreance je wypuscily). Xaar na pewno we wspolpracy z tlumaczami osobiscie przygotowalby wszystkie nowinki na kazda wersje metina. ale jak juz bylo wspominane wiele razy, metek gdzie jest wszystko z czasem sie nudzi. dlatego wprowadzaja stopniowo. A jesli chodzi o podanie im tutkow z mpc... hmmmm :D ciekawe ile idzie wezwanie na sprawe sadowa z niemiec :D

@UP: co do tego co powiedzial pan wyzej... to moze byc prawda ;) moje typy: Bambusek, Sui, Harsay i Xaar

I dziwi mnie jedno. Czego zwyklym userom tematy sa zamykane za brak prefixu gdzie szukaja oni pomocy lub odpowiedzi na pytanie a taka pierdołowata dyskusja jest nadal prowadzona? GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOSC?!

57199140501148694665.png

Opublikowano

@Sodema

popieram cie kilku z mpc + Xaar + informatycy graficzni = gra lepsza od L2,MU,WoW itd

w sumie metin2 PL to by byla porazka gdyby nie chęci ludzi dołączających do ich teamu

Opublikowano

a ja wam powiem tak kto odkopuje tematy z 12 kwietnia pozatym zanim to wprowadza mina z 2 lata bo my nie jestesmy samodzielni tylko szkopy rzadza wiec nic nie zrobimy napoczatek de potem metin pl laugh.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...