Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby Nowe Zbroje Na Pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo wielkie pytanie. Ostatnio grzebałem w plikach icon na spatchowanym metku i co widzę ??? Właśnie to jakieś nowe ikony do zbroi. Może już są tekstury ale nie sprawdzałem. Wygląda to trochę jak nowe stalki no ale pokombinujcie i co uważacie. Wypowiadajcie się.

592a1bb3335ca_post-62902-127056812842.jpg

Opublikowano

Kupuja wszystko jak leci od koreancow zeby byc lepsi od priwów :D To sa neibieskie stalki, sa na koreanskim ^^. Gdzies na MPC byl link do DeDeeSow.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

na pl mowil np: w styczniu ze w tym roku wprowadza 20 reczy a dodadza jedna :D Antlantyde robili 2 lata nosz kurde. Niech wejda na mpc wezma ze 2-3 osoby i maja to w tydzien :D

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Myslisz ze nikt im nie proponowal wspolpracy xD? Oni wola sie meczyc sami. Mysmy rozgryzli pliki w ile czasu? Oni przez pewien okres stajennego nazywali instruktorem mocy sury (chyba ) ... Taka byla nazwa NPC !. 10 zbroi bym zrobil, ale po co ?;> Przeciez im nie zalezy na metku, tylko zeby kasa byla , wiec graczy przyciagaja. Neidawno kupili tekstury od koreancow ( patch1). Juz sa zombie z npclist. ZObaczymy jak to dalej bedzie ^^

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Myslisz ze nikt im nie proponowal wspolpracy xD? Oni wola sie meczyc sami. Mysmy rozgryzli pliki w ile czasu? Oni przez pewien okres stajennego nazywali instruktorem mocy sury (chyba ) ... Taka byla nazwa NPC !. 10 zbroi bym zrobil, ale po co ?;> Przeciez im nie zalezy na metku, tylko zeby kasa byla , wiec graczy przyciagaja. Neidawno kupili tekstury od koreancow ( patch1). Juz sa zombie z npclist. ZObaczymy jak to dalej bedzie ^^

Ludzie, zrozumcie to, że Gameforge może sobie mieć te pliki, ale bez praw do nich gówno może zrobić. Te zombie są bo są po prostu, YMIR je udostępnił bez możliwości upowszechniania ich, przecież gdyby gameforge mógł je wprowadzić to by je wprowadził. Chociaż szczerze w to wątpie, bo dopóki kasa będzie to update'y są niepotrzebne, bo głupie polaczki i tak będą płacić :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Raczej powinni wprowadzić nowe zbroje, lokacje, moby, zwierzaki (konie) z metin2.co.kr no i zombie oczywiście. :D

SMP wbił już 99lvl i mu exp nie leci więc muszą dodać możliwość wbicia większego lvlu co za tym idzie to co wyżej podałem.

I tak zaraz KatarzynkaSZ (czy jakoś tak) wbije 99lvl i tak kolejni....

Opublikowano

I to pokazuje nam, że metin dystrybutowany przez gameforge nie ma przyszłości. Wbił sobie polak 99 i co ma dalej robić ? co da 1 nowa mapa ?Żałosne. Grota była wprowadzana przez długi okres czasu, więc kolejne updaty będą za kolejny rok czy dwa, i tu się kończy taka prawda gra w metka, bo wątpie żeby ktoś czekał 2 lata by pograć na nowej mapie miesiąc czy dwa i potem znowu czekać na nowego moba, którego od razu ubije.

@down

Twórczy i dużo wnoszący do tematu post.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Nie moga tez dodac wszystkiego od razu bo graczom sie za szybko metek znudzi, a tak to co jakis czas cos nowego wprowadza co na privach jest od dawna.

Opublikowano

Raczej powinni wprowadzić nowe zbroje, lokacje, moby, zwierzaki (konie) z metin2.co.kr no i zombie oczywiście. :D

SMP wbił już 99lvl i mu exp nie leci więc muszą dodać możliwość wbicia większego lvlu co za tym idzie to co wyżej podałem.

I tak zaraz KatarzynkaSZ (czy jakoś tak) wbije 99lvl i tak kolejni....

Trzeba im na forum podrzucić tuta jak zrobić 99+ lvl bo będą znowu "kminić" przy tym parę lat :D

Ale to prawda wszystko prawie od Koreańców...

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Z tego co czytałem to na metin2us mają być niebieskie stalki.

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

Oni sie trudzili z grota 2 lata a my w 10 minut ja sobie an serwa wrzucilismy :D oni wiedzą jak zrobic większy niż 99 lvl -.- przecież to ich gra. a jak bysmy im dali tuty to by nas co najwyzej zbanowali :P Ja tam biorę od koreanów wszystko i gra :D

@Edit

W plikach po update pl ... Zauważyłem new moba coś w stylu pterodaktyla nie wiem co to było ... potem tego poszukam i wstawie na forum bo gdzieś zgubiłem..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie by było jak by gf wystawił coś nielegalnie

byś my do sadu ich podali xD

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

z tego co wiem to polacy nic nie moga zrobic z Pl metkiem bo wszystko w niemcach siedzi i to oni tam musza robic a nie Polaki :P oni tylko w pl maja team ktory prowadzi tego metka :P i maja tylko "mini admina" zeby dawac bany i takie tam drobnostki ;p a ftp i baza glowna jest u niemiec :P

Opublikowano

tak po pierwsze to GF steruje poczynaniami teamu PL

to znaczy np. podpowiada im co zrobić z fishbotam'i , jakie eventy robić itp.

te niebieskie stalki wejdą do polaka jeszcze w tym roku a będzie je można zdobyć po pokonaniu nowego smoka w grocie wygnańców.

kiedy możemy się spodziewać nowych rzeczy? wtedy kiedy każdy serwer w europie będzie gotowy do ich wprowadzenia.

PS.rozpakuj plik patch1 a zobaczysz co jeszcze będzie/jest nowego

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Trzeba im na forum podrzucić tuta jak zrobić 99+ lvl bo będą znowu "kminić" przy tym parę lat :D

Ale to prawda wszystko prawie od Koreańców...

kminic? tam pracuje dwóch zadowowych programmistow...

ty im mozesz najwyzej podskoczyc z tutem jak zmienic ceny w sklepach

GunzAlex.png
Opublikowano

kminic? tam pracuje dwóch zadowowych programmistow...

ty im mozesz najwyzej podskoczyc z tutem jak zmienic ceny w sklepach

Uwierz mi, że sam Bambusek wie więcej niż ten cały Team PL i ci Twoi "zawodowi" programiści...

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...