Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Sm

Kadzio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dam tutaj bardzo chamski sposób na doładowanie sobie Smoczych Monet. Jeśli np. jesteśmy u kolegi mówimy mu, że musimy gdzieś zadzwonić z domowego idziemy a kolega sobie robi np. coś przy kompie my wyjmujemy karteczkę i doładowujemy sobie Smocze Monety za darmo :D

Ja tak zrobiłem koledze kiedy dowiedziałem się, że gada na mnie za plecami więc wbiłem do niego zadzwoniłem i miałem Smocze Monety :)

Opublikowano

Sposób na SM raczej to to nie jest.....

Raczej sposób jak wkurzyć kumpla albo jak narobic mu przypału ale niei dam ci - <_<

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Racja, to trochę noobowskie zachowanie. Nie dostaniesz - ale ja to uważam za spam, bo takich sposobów są tysiące.

Sposób na SM był, poza zasięg i słać esy, ale teraz ograniczenie co 15 min, ale przecież można poza siecią czekać 15 min i wysłać jeszcze raz ;d, jak się gdzieś wyjeżdża i tam nie ma zasięgu, to warto spróbować.

Opublikowano

Ja tam wolę iść na rynek, biegniesz bach, bach.. Spotykasz jakiegoś nadziańca "Da mi pan wysłać sms do mamy? Proszę <3"

Bierzesz fona i wysyłasz ile się da ;DDDD

Opublikowano

Ja tam wolę iść na rynek, biegniesz bach, bach.. Spotykasz jakiegoś nadziańca "Da mi pan wysłać sms do mamy? Proszę <3"

Bierzesz fona i wysyłasz ile się da ;DDDD

to jest chamskie co wy tutaj piszecie.

Iść do kumpla i odpalić mu taki nr? NO żal. Jak bym złapał takiego osobnika to by pokazał nr buta. Zastanówcie sie dzieci co wy robicie. METINA2 PONAD ŻYCIE DLA WAS... ohhhh żal , zal ,zal ___ noobskie postępowanie

4b8fc37e7a9d6a28m.png

W razie pomocy gg 10794141

POMOGŁEM DAJ *5

Opublikowano

to jest chamskie co wy tutaj piszecie.

Iść do kumpla i odpalić mu taki nr? NO żal. Jak bym złapał takiego osobnika to by pokazał nr buta. Zastanówcie sie dzieci co wy robicie. METINA2 PONAD ŻYCIE DLA WAS... ohhhh żal , zal ,zal ___ noobskie postępowanie

Dzieckiem możesz być tutaj tylko wyłącznie i ty z zachowanie twojego przynajmniej tak wynika :) Ja zrobiłem tylko raz tak typowi który gadał na mnie za plecami a tak ogólnie to dobry przyjaciel i wogóle.

Ponad życie metin2 hah ten tekst mnie rozwalił koleś ja wole iść na miasto zapalić wypić jakieś piwko iść na impreze a nie nocki zarywać w metina :)

Opublikowano

Omg... Ciekawy jestem co byś zrobił gdybyś był w takiej sytuacji jak twój kumpel. Załóżmy, że jakieś dziecko zrobi podobnie, jego rówieśnik 11-15lat będzie maił taką lipe na chacie jak starzy dowiedzą się ile musza płacić za rachunek telefoniczny. Ja nie miał bym skrupułów i po prostu najeb** typowi..

Opublikowano

Mój kolega z klasy jak mama śpi bierze jej telefon i wysyła esy xD :lol: :lol:

Potem dziwić sie że ma kare i na dwór wyjść niemoże cały czas tak robi i cały czas kary dostaje i tak w kółko xD

INTELIGENT

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł obgadywanie za plecami większy syf niż 12 zł w plecy za co nadziani rodzice płacą :>

Powinieneś codziennie do niego chodzić .

Ja też tak robiłem :)

+ !

Daj - !

Opublikowano

Eee co wy chcecie dobry pomysł , tak naciągnę kolegę na 1000 zł :D

A potem co chce kolega? A skąd on by wiedział.

No , ale kolegę to nie wypada, tak jak powiedzieli już zapytać na ulicy " Hej Ty! Mogę wysłać do mamy sms`a" "Tak możesz"- i ty wyjmujesz kartkę i wpisujesz numer i cieszysz się grą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...