Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

maszynadogrania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiscie u mnie peoblem przy tworzeniu postaci grafika sie wali jebane p****y z webzen nie wiedza co to windows 8

a probowales moze odpalic z kompatybilnoscia xp sp3? tylko strzelam bo nie mialem nigdy 8 ;p

Opublikowano

Propozycja do admina dodać spoty k1 k2 k3 na karutanie 1 i 2 też zrobić spoty dodać spoty z mobami z lt7 na lt6  dodać jeszcze po 2 moby na każdego spota bo i tak długo się bije jak na taki exp dodaj też spoty na icka dużo spotów bo zaczyna robić się ciasno chyba nie chcesz mieć tak jak na zeusie że dużo ludzi przestanie grać bo nie bd gdzie expić . O i napraw auto buffa

Opublikowano

Fajny serwerek, ale malo spotow i odkad skasowales paczki blessow, to nie mozna swojej zrobic - jak dajesz combiine, to znika 10b ;/ usun ten skrypt -.- juz 20b stracilem w ten sposob

Edit:
po dodaniu punktow do ene, mam -3.5k many. nie moge nic zaatakowac. Pozdro

Opublikowano

jaka postacia grasz? pakowanie blessow juz ogarniete, poprawiony exp w party, szukam rozwiazania dla auto buffa ee, powoli do tego dochodze

dodalem pare spotow, dodam dzis wiecej, beda takze dodatkowe itemy w dropie. polecam sprawdzic mining system, trzeba spedzic troche czasu na kopaniu, ale cos tam daje :)

Opublikowano

gramy trzema postaciami i wylapujemy bugi w biegu... sumka ma buga z mana... co z blesami, odzyskamy je...?

Btw. sprawdz kontakt na stronce - pare maili Ci wyslalismy.

brakuje licznika online i DC postaci z poziomu panelu gry na stronce...

EDIT:

Na arence jest jakis spot gdzie exp zapieprza nierownomiernie do jakichkolwiek innych miejsc. Arenka miala byc off... to jak to w koncu jest? 5 osob nagle w 1h zrobilo kilka res :O

Opublikowano

arena bedzie poprawiona do godziny 15, mam wobec niej wizje: kunduny w klatkach i pure pvp z dropem itemow EQ z postaci kto padnie ten przegrywa :))))

edit: rozmyslilem sie uwazam ze to nie jest dobry pomysl ;)

Opublikowano

Admin dodaj więcej tych spotów na arenie bo ciasno już jest i daj info co do itemków exe lepszych. tylko goldy ewentualnie kalima i kanturu event czy coś jeszcze?  ;) pomyśl nad gr na 100 albo 80 rr i item +l+3 opcje za niego

Admin przeczytaj wiadomość wysłaną przez strone o 3rd quescie

Opublikowano

Parę rzeczy, których dziś nie udało się naprawić, na pewno nie będzie ignorowane, a wszystkie wiadomości które do mnie wysyłacie, odczytuję. Więc, jeśli jakiś bug nadal istnieje, to wystarczy tylko cierpliwie czekać na zmiany. Idę spać i życzę miłej nocy wszystkim graczom.  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...