Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Budowanie pałacu.

Jekorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~>Na początku był plan żeby zbudować coś dużego i epickiego zarazem<~

Zacząłem budować coś a'la wejście:

4475114132953351051593.png

Kolejno powstawały 2 różne wejścia do których można było się dostać z ogrodów!

1331414132953361051593.png

Pałac powoli zaczynał przypominać pałac.. aczkolwiek brakowało mu dworu, tak więc powstał prowizoryczny "dwór" :D :

8541214132953371051593.png

Ostatnią rzeczą jaką zrobiłem były ogrody , jeszcze niedokończone , ale zawsze można się pochwalić xD :

Qwpg.png

Wyraźcie swoją opinię na temat budowli, mam coraz mniejsze chęci żeby ją kończyć tak więc wstawiam to co do tej pory zostało zbudowane, dzięki za poświęcony czas na oglądnięcie galerii , życzę miłego dnia ! :)

Opublikowano

Ladny palacyk, troche jak taka biedniejsza wersja Wersalu. Zwieksz moze ustawienia renderingu, bo na screenie wygladaj jakby nie wszystko w tym budynku sie do konca zaladowalo. 

leaderboard-3.png

Opublikowano

Zbudowana jest tylko przednia sciana pałacyku? ;)

Tak jak wyżej zwiększ render. Fajnie by było jak by było więcej zdjec (np z boku). No i jak by ogrody były dorobione dookola.

Opublikowano

Jak dla mnie mega.
Z zewnątrz pięknie, ale chętnie bym zobaczył jak zrobiłeś (zrobisz) w środku. Od razu polecam Ci, abyś fajnie wykorzystał tą przestrzeń.
Szczerze mówiąc powinieneś budować na jakich wielkich serwerach. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Pałace, zbudowane świetnie za pewne, dużo czasu straciłeś na budowanie ich jak dla mnie bomba ;) 

Opublikowano

Dziękuję Panowie za ciepłe słowa, ściany są zbudowane dookoła ale nie ma raczej co pokazywać bo są podobne do tych od przodu. Ogrody.. jak najbardziej będą wokół pałacu aczkolwiek nie wiem czy dokończę tę budowlę :).

Jak dla mnie mega.
Z zewnątrz pięknie, ale chętnie bym zobaczył jak zrobiłeś (zrobisz) w środku. Od razu polecam Ci, abyś fajnie wykorzystał tą przestrzeń.
Szczerze mówiąc powinieneś budować na jakich wielkich serwerach. ;)

Cóż.. wnętrze , to jest moja zmora od samego początku Minecraft'a , nigdy nie budowałem w środku, dla mnie to jest nudne po prostu xD. Nie wiem czy jestem na tyle uzdolniony by budować za większych serwerach ale dziękuję :)

Pałace, zbudowane świetnie za pewne, dużo czasu straciłeś na budowanie ich jak dla mnie bomba ;) 

Jest to jeden pałac :D. Dużo.. nie powiedziałbym, jak już się zacznie to samo idzie, na pewno straciłem grubo kilka godzinek :)

powiem Ci... WHOOOOHOO!

Dziękuję !! :D

Opublikowano

Szczerze? C**j... nie postarałeś się ta "budowla" jak można to tak nazwać wygląda BEZNADZIEJNIE! Nwm czy ty to budowałeś z zasłoniętymi oczami?

Nieee no, tak naprawdę MEGA! Michał bardzo dobra robota : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...