Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon - Perfect Eq dla mentala

Rumun_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu gram na Dreikonie, mój pierwszy prywatny serwer. Ale to nie jest ważne. Gram Mentalem. Mam prośbę do osób które mają duże doświadczenie z serwerami easy czy mogłyby napisać mi jak zrobić eq żeby mieć full abs na każdego i odrazu mówie że nie chce mieć 4 setów tylko np. 2 o ile jest to możliwe. Ale jeśli jest koniecznie miec 4 sety to ok ale jednak wolę mieć 2-3. A i jakie kd do broni i zbroi włożyć. Mam nadzieję że mnie zrozumieliście i z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Rumun.

Opublikowano

Całe eq? ;d

Branza jak wszędzie.

Lud, magia, szycie, 10doHP, 4khp

Hełm:

Lud magia trucie, reg hp, szyb. ataku

Tarcza:

Tu jest spór. Bo u mentala podobno zręka nic nie daje ;o Więc zalezy to od cb.

Moim zdaniem: Siła, zręka , blok ludzie nno.

Kolce. Lud + 4x abs. Miecze, 2 ręka sztyle strzały / Miecze/2ręka/dzwony wachlarze

Buty: hp + 4 abs Tak jak wyżej.  Potem można zmixować na 5x abs. Ale na niskim lv ważne jest hp.

Broń; Siła, zręka lud kryt zaklęcia.

KD: Woj ninja sura / Woj Sura Szaman

Zbroja. hp + 4xabs

KD: Unik HP Blok

Wisior 4x abs + hp.

I potem można mixować na 5x abs

Mixować polecam na 160+ wtedy ma się 130k+ i 16k to nie tak dużo.

Opublikowano

O coś takiego mi chodziło. Dzięki wielkie. A co do kd w broni może być woj,ninja i zaklęcia/sura, szaman i zaklęcia?

Wydaje mi się że tak. Mogą być. :D

Opublikowano

Jeżeli chcesz zrobić jedynie wojenne EQ to polecam w Naszyjniku, butach oraz zbroi włożyć 5x ( miecze, 2-ręka, sztylety, strzały, dzwony) a w kolczykach zamiast na dzwony włożyć 12 na ludzi oraz dwie 2-ręki z KD (Woj, sura ninja) (Woj, sura szaman) takie EQ spokojnie Ci starczy, jeżeli chodzi o wojny. 

xD 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodam jeszcze, że w EQ do PvP (buty, naszyjnik) mógłbyś wbić hp, 2x abs, kryt, omdlenie, a w zbrojach 2x abs, hp, zaklecie, wart. ataku, ale w pełni popieram odp. @Freevooo

Opublikowano

Dodam jeszcze, że w EQ do PvP (buty, naszyjnik) mógłbyś wbić hp, 2x abs, kryt, omdlenie, a w zbrojach 2x abs, hp, zaklecie, wart. ataku, ale w pełni popieram odp. @Freevooo

Do butów, szybkość ataku a do naszyjnika regeneracja, dlaczego ? ponieważ nno jest odbugowane w 100% i padnie tylko wtedy gdy ktoś tego nno nie ma, a ma każdy. 

xD 

Opublikowano

Do butów, szybkość ataku a do naszyjnika regeneracja, dlaczego ? ponieważ nno jest odbugowane w 100% i padnie tylko wtedy gdy ktoś tego nno nie ma, a ma każdy. 

No tak ale jak kogoś stać to nie zaszkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...