Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

niskie ciśnienie w oponach

Zontus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

What??

Wczoraj przegrałem 3 godziny [2 odpoczynki w grze] na patchu 1.13.3s i nic takiego nie zaobserwowałem.

Edit. 

A przypadkowo nie pomyliło ci się z ciśnieniem w układzie pneumatycznym hamulców? Bo po odpoczynku trzeba go nabić przed jazdą.

Opublikowano

What??

Wczoraj przegrałem 3 godziny [2 odpoczynki w grze] na patchu 1.13.3s i nic takiego nie zaobserwowałem.

Edit. 

A przypadkowo nie pomyliło ci się z ciśnieniem w układzie pneumatycznym hamulców? Bo po odpoczynku trzeba go nabić przed jazdą.

Ja gdy grałem w Euro Truck Simulator 2 to włączałem silnik i jechałem. To co tu piszecie widzę po raz pierwszy. Jeśli da się przestawić poziom trudności jazdy to zmniejsz go i może problem zniknie. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Zontus

Utworzyłem 2 profil kierowcy bez modów i na 100% musiało wyświetlić ci się to:

355501413285299638160.jpg

Dokładnie tak jak tutaj wspomniał z tym się spotkałem nie raz na symulacji hamulców pneumatycznych ale zeby z cisnieniem opon :D

Opublikowano

no dobra pomyliłem opony z pneumatyka

ale jak sobie z tym poradzić

jak sobie z tym poradzić, zostawiłem włączony silnik na ok pół godziny i nic

Opublikowano

Na przykładzie togo merca na biegu neutralnym rozkręcasz silnik do 1500 obrotów i tak po 2-4 minutach masz 75% nabitej pneumatyki. Bo dla tego Merca coś jest jebnięte i nie da się wbić 100%.

Opublikowano

Na przykładzie togo merca na biegu neutralnym rozkręcasz silnik do 1500 obrotów i tak po 2-4 minutach masz 75% nabitej pneumatyki. Bo dla tego Merca coś jest jebnięte i nie da się wbić 100%.

mówisz o 2-4 minuty czasu gry czy realnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...