Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakich pluginów brakuje Wam na serwerach?

xDomingox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać was czego wam brakuje na serwerach, niedługo planujemy otwierac 4 edycje serwera ale chcielibyśmy się was zapytać co wy byście chcieli widzieć na takim serwerze, mamy autorskie gildie+taba, drop, cobbelx, loterie, planujemy zrobić też logowanie premium. Więc dla was pytanie czego wam brakuje na serwerach minecrafta :) 

bez reklam

Opublikowano

Co Ci dadzą autorskie pluginy skoro tryb jest beznadziejny, a takie pluginy lub podobne mają inni..

To tak jak mówić, że się ma autorską coca-cole i, że jest lepsza mimo tego, że jest taka sama.

Deliberując wymyśl coś nowego czego jeszcze nie ma lub po prostu wymyśl nowy tryb.

Opublikowano

Możesz dac cala listę pluginow? Bo bez sensu jest ja napisze a ty powiesz ze to masz.

chodzi mi o takie pomysły których jeszcze nie ma to po co Ci lista pluginów naszych ?

Co Ci dadzą autorskie pluginy skoro tryb jest beznadziejny, a takie pluginy lub podobne mają inni..

To tak jak mówić, że się ma autorską coca-cole i, że jest lepsza mimo tego, że jest taka sama.

Deliberując wymyśl coś nowego czego jeszcze nie ma lub po prostu wymyśl nowy tryb.

nie martw się o nasz tryb, jak zwykle musi się trafić osoba która pisze nie na temat.. 

bez reklam

Opublikowano

chodzi mi o takie pomysły których jeszcze nie ma to po co Ci lista pluginów naszych ?

nie martw się o nasz tryb, jak zwykle musi się trafić osoba która pisze nie na temat.. 

Człowieku w moja wypowiedź jest jak najbardziej na temat.

Wyraziłem w niej swoją opinię co myślę o sam tryb gry oraz napisałem czego brakuję na serwerach..

I chyba moja wypowiedź zawierała odpowiedź, no chyba, że jestem jakiś "inny".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...