Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 1000zl

deska2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój kuzyn poprosił mnie o zapytanie się tutejszych ekspertów czy da radę złożyć nowy komputer za tysiąc złotych? Najpierw chciał grać w najnowsze gry, a potem stwierdził że do samego Minecrafta mu wystarczy. Napiszcie czy taka kwota wystarczy czy musi jeszcze coś dołożyć. Za porady i sugestie daje lajki.

58815786.jpg

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/T5Vv8l/ Jak uzywki wchodzą gre znalazłoby się dużo lepszą karte.

Widzę kolejny miłośnik Tracerów. Obudowa na Zalmana t4 (20zł droższa, a jakość o niebo lepsza) Nic lepszego w tej kwocie nie będzie, ale do Minecrafta starczy.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Widzę kolejny miłośnik Tracerów. Obudowa na Zalmana t4 (20zł droższa, a jakość o niebo lepsza) Nic lepszego w tej kwocie nie będzie, ale do Minecrafta starczy.

Jak widzisz zmieściłem się w kwocie idealnie dzięki temu tracerowi :) Według mnie do takiego zestawu nie jest potrzebna chłodna obudowa. Na minecrafcie temperatury będą tam sięgać po 40 stopni.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Czyli nic więcej nie będzie? Używki raczej nie wchodzą w grę, kuzyn ledwo do gimnazjum chodzi i ciężko było mu mame na skladaka namówić, a co dopiero na kombinowanie z niepewnymi serwisami. Minecraft na 100% mu pójdzie na tym zestawie powyżej? Nie chcę żeby miał potem do mnie jakieś pretensje :)

58815786.jpg

Opublikowano

Czyli nic więcej nie będzie? Używki raczej nie wchodzą w grę, kuzyn ledwo do gimnazjum chodzi i ciężko było mu mame na skladaka namówić, a co dopiero na kombinowanie z niepewnymi serwisami. Minecraft na 100% mu pójdzie na tym zestawie powyżej? Nie chcę żeby miał potem do mnie jakieś pretensje :)

Tak, pójdzie mu, tylko tak jak mówiłem, zmieniłbym obudowę, 20 zł poza budżet a dużo lepsze wykonanie i jakość.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...