Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrz Wsadów na parkiecie

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 40zł można dobrze zapalić szkoda hasju na gierkę, która i tak niedługo upadnie.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Specjalista
Opublikowano

za 40zł można dobrze zapalić szkoda hasju na gierkę, która i tak niedługo upadnie.

Upadnie? Ta gra się rozwija i minimum 5-10 lat pociągnie nikt nie jest teraz w stanie konkurować z Riotem. Skin fajny nie kupie, bo nie gram Dariusem ale fajne wykonanie.

Opublikowano

XDDDD. Biedna cebula detected z avkiem maszkaroma popka vel potfur ze zmywarki #Londyn XDDD

Skin jest wyjebisty i w końcu coś świeżego no ale polszak woli zapalić a w wieku 50 lat (jak dozyje) narzekac na płuca XDD

Opublikowano

No już skin, niedługo będzie :D.

Podoba mi się, ale trzeba darka kupić najpierw :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

XDDDD. Biedna cebula detected z avkiem maszkaroma popka vel potfur ze zmywarki #Londyn XDDD

Skin jest wyjebisty i w końcu coś świeżego no ale polszak woli zapalić a w wieku 50 lat (jak dozyje) narzekac na płuca XDD

"cebula" typowe powiedzenia niewyżytego sexualnie 17latka. cooooo ze zmywarki? nie interesuje nas jak twoja mama zarabia idź tam weź od niej na skina 40zł a jutro nie bedzie miala za co ci obiadu zrobic.

i nie wypowiadaj się o jaraniu skoro widziałeś je tylko na filmach.

Upadnie? Ta gra się rozwija i minimum 5-10 lat pociągnie nikt nie jest teraz w stanie konkurować z Riotem. Skin fajny nie kupie, bo nie gram Dariusem ale fajne wykonanie.

za 10 lat będziesz grał w nudną już teraz grę 2d? k***a nie sądzę. nikt nie jest w stanie konkurować z lolem? kappa chociaż jak pomyślę, że macie kompy na których nic lepszego nie pójdzie nawet na minimalnych to się nie dziwię takich opinii 

pozdro poćwiczcie nerdy.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Dlaczego uważasz ,że gra firmy Riot upadnie ?

PS:Skin spoko, sam zakupiłem fajnie tańczy :D

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

weź sie człowieku nie wypowiadaj kto bogatemu zabroni :P

co do skina to nawet fajny szkoda że tylko do dariusa

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

"cebula" typowe powiedzenia niewyżytego sexualnie 17latka. cooooo ze zmywarki? nie interesuje nas jak twoja mama zarabia idź tam weź od niej na skina 40zł a jutro nie bedzie miala za co ci obiadu zrobic.

i nie wypowiadaj się o jaraniu skoro widziałeś je tylko na filmach.

za 10 lat będziesz grał w nudną już teraz grę 2d? k***a nie sądzę. nikt nie jest w stanie konkurować z lolem? kappa chociaż jak pomyślę, że macie kompy na których nic lepszego nie pójdzie nawet na minimalnych to się nie dziwię takich opinii 

pozdro poćwiczcie nerdy.

No tak i mowi to 16 latek, kultury 0, odrazu na rodzicow.

@topic

Skin spoko, ale dariusem nie gram, nie kupie ;d

4zzt3n.png

Opublikowano

394068862.jpg

Narobiłeś mi ochoty na mentolowego L&M'a

@AntyWarn

Skin nie jest zły, tylko cena troche za wysoka.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Dlaczego uważacie, że LoL niedługo upadnie? Jest to obecnie najbardziej rozwijająca się gra MOBA na całym świecie. Wątpię, żeby kiedyś znikła, co najwyżej może się podzielić, albo zaczną powstawać prywatne serwery. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...