Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań: łowca, GP, zwoje, profesje

Lerion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż ostatnio zacząłem grać w Aiona i mam kilka pytań, jako początkujący :D

Zacząłem grać łowcą, bo czytałem, że to spoko postać. Ale pojawia się taki problem, że praktycznie nie mam dmg, a potwory na 13 lvl'ach bije nawet po kilka sekund... I jeszcze nie wiem jak go rozwijać.

I drugie. Kiedyś oglądałem film, na którym ktoś na start dostał zwoje szybkości, ja ich nie dostałem, o co może chodzić?

I czy opłaca się ulepszać te wszystkie umiejętności typu. Zbieranie, Pozyskiwanie Eteru itd.?

Skąd wziąć GP? Skoro broker i handel jest tylko dla GP? :D

3522088333.png

No Nieźle

Opublikowano

I drugie. Kiedyś oglądałem film, na którym ktoś na start dostał zwoje szybkości, ja ich nie dostałem, o co może chodzić?

Kiedyś były ankiety z nagrodami, ale teraz są tylko prezenty od Nebris (taka babeczka z białymi skrzydłami) albo tej drugiej u Asmo - nie pamiętam nazwy (czarne skrzydła) na określonych lvlach. Czyli też jakieś zwoje, amulety itp.

I czy opłaca się ulepszać te wszystkie umiejętności typu. Zbieranie, Pozyskiwanie Eteru itd.?

Pozyskiwanie esencji polecam rozwijać od początku. Przyda Ci się to później do craftingu, poza tym będziesz miał sporo misji ze zbieraniem za które jest dużo expa.

Z pozyskiwaniem eteru można się wstrzymać do 65lv.

Skąd wziąć GP? Skoro broker i handel jest tylko dla GP? :D

Gold packa można kupić u brokera, nawet jeśli masz konto o statusie Początkujący (czyli bez GP). Jest to jedyny taki przedmiot.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Okej, dzięki wielkie :D

A żeby rozwijać Cafting itd. to trzeba dużo kinah? I ile mniej więcej zajmuje rozwijanie tego wszystkiego :D

A co z tym łowcą, jak rozwijać itd. Mógłbyś coś poradzić? Byłbym wdzięczny

3522088333.png

No Nieźle

Opublikowano

A co z tym łowcą, jak rozwijać itd. Mógłbyś coś poradzić? Byłbym wdzięczny

Niestety, ale nie gram łowcą, więc nie mogę Ci pomóc. :unsure:

Poczytaj te tematy http://www.mpcforum.pl/topic/1065251-pytanie-klasa-zwiadowca/

http://www.mpcforum.pl/topic/1011293-pytanie-dobrze-gra-sie-lowca/

A żeby rozwijać Cafting itd. to trzeba dużo kinah? I ile mniej więcej zajmuje rozwijanie tego wszystkiego :D

Nie trzeba dużo kinah, ceny potrzebnych materiałów są symboliczne + raz na 100 pkt. opłata za wbicie umiejętności na wyższy poziom.

Rozwijanie do 499 pkt. trwa dosyć długo i jest to strasznie nudne, ale jeśli chcesz, to możesz skorzystać z bota, który rozwinie Twoje umiejętności za Ciebie  ^_^  http://www.mpcforum.pl/topic/687600-aionautocraft-automatyczne-craftowanie/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Niestety łowca ma średni dma na niskich lvlach ale nie przejmuj się bo prawie wszystkie klasy tak biją, a jeśli łowcą przetrwasz początek to później nie pożałujesz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...