Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 - 2k votów w 40 sekund

Abov3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc szybko i spontanicznie, był już taki poradnik lecz nie zbyt wytłumaczony i rozpisany:-

1.Pobieramy ten program, skan nie potrzebny {strona producenta} Instalujemy na Dysku C.

http://www.hotspotshield.com/

2. Otwieramy go. Powinno być takie okno po zbędnych ustawieniach-

http://scr.hu/1e91/70j6a

3. Następnie, zależnie od przeglądarki, ja posiadam Chrome, czyścimy ją całkowicie, można zostawić hasła bo są one przydatne w następnym etapie.

http://scr.hu/1e91/umw6v

4. Kiedy to zrobiliśmy wyłączamy wszystko i tak-

W programie klikamy "CONNECT"

http://scr.hu/1e91/c1o3d

Zapewne wyskoczy okno w przeglądarce, czekamy się załaduje, potem można zamknąć i w nowej karcie wejść na stronę shiro-

http://scr.hu/1e91/s2b76

Logujemy się, polecam zapisanie hasła, bardzo przydatne.

Naciskamy na stronie "Vote4Us", następnie "vote"

http://scr.hu/1e91/ethfl

Wpisujemy KOD patcha i następnie "Continue with vote"

Na zielono powinno pisać "Successfuly voted"

Chwilkę czekamy i są "V"

Polecam nie czekać tylko zrobić to jeszcze raz.

A więc, zamykamy stronę z vote i shiro, czyścimy przeglądarkę jak w etapie 3. 

Następnie w pasku dajemy "disconnect" po czym w programie znowu "Connect"

Polecam dać sobie link shiro na pulpit-

http://scr.hu/1e91/kjn94

Następnie jak już jesteśmy połączeni, klikamy na ikonkę lub wchodzimy w program i "Vote4Us" reszta już była opisana,

i tak ile możemy :} 

Polecam zrobić 20k votów, zakupić 100 rad oraz 100 egzo, i po 5 sprzedawać od 30-45kk, w ciągu 30-40minut zarobiłem 1,5kkk.

Liczę na lajka i że poradnik pomógł graczą co nie mają zmiennego IP lub i zajmuje zbyt długo na zmienienie IP. W razie pytać PW:}

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ogarnąć jakiegoś cracka do programu bo na US często wyskakuje że lecimy na proxy ;)

Można uaktywnić premium na okres tam paru tygodni ;} mnie tam działa bez problemu.

Opublikowano

Jeśli wyskakuje proxy to z tego powodu że zamykacie stronę wyskakująca po "Connect", trzeba poczekać aż się załaduje, robię właśnie voty i jak od razy zamykałem to był proxy, jak poczekałem, wchodzą voty bez problemu.

Opublikowano

Co do 2k vote w 40sec to jest tylko w poniedziałki:D Zwykle jest 1k, glosować można minimalnie co 3minuty bo wcześniej serwer nie wyrabia z przyjmowaniem votów.-można z zegarkiem na reku co 3 minuty klikać continue vote:)

Dla nowych poradnik przydatny

Opublikowano

Działa wam strona w VOTE?

Ta strona czasem muli, bo (tak myślę) dużo serwerów promuje głosowanie na siebie i jest po prostu zapchana. Zwykle wystarczy poczekać 15 minut i wchodzi elegancko ;)

Poradnik ładny, dałem lajka. Da się tym wbić 18k votów w dzień? :D Taki Moa dla początkujących to spora pomoc ;)

Opublikowano

Można uaktywnić premium na okres tam paru tygodni ;} mnie tam działa bez problemu.

Widzisz. a ja mam ważne do 2018r. :D

Nie masz czasami że daje ci takie same ip ?

Opublikowano

Widzisz. a ja mam ważne do 2018r. :D

Nie masz czasami że daje ci takie same ip ?

Już pisałem wyżej że trzeba czekać aż strona się załaduje z reklamą.

Ta strona czasem muli, bo (tak myślę) dużo serwerów promuje głosowanie na siebie i jest po prostu zapchana. Zwykle wystarczy poczekać 15 minut i wchodzi elegancko ;)

Poradnik ładny, dałem lajka. Da się tym wbić 18k votów w dzień? :D Taki Moa dla początkujących to spora pomoc ;)

Zrobiłem 62k w około 40min tylko w poniedziałki jest 2k, to wyrobisz na około 30k zależy od internetu.

Co do 2k vote w 40sec to jest tylko w poniedziałki:D Zwykle jest 1k, glosować można minimalnie co 3minuty bo wcześniej serwer nie wyrabia z przyjmowaniem votów.-można z zegarkiem na reku co 3 minuty klikać continue vote:)

Dla nowych poradnik przydatny

Zależy jaki internet i komputer, 3 minuty to ze zmiennym ip...

Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie ale czy wytłumaczyłby mi ktoś czym są te voty?

Możesz za to kupić różne przedmioty w "Voteshop"

Polecam rady i egzo, sprzedajemy rady po 45kk za 5 i 30-35kk za egzo za 5, najbardziej to polecam bardzo szybko schodzą ;} w chwile mamy 1,4-6kkk.

Opublikowano

Po włączeniu tego net dosłownie umiera, 1 votowanie trwa 8-10 minut (sprawdzane dzisiaj koło 11 rano). Wie ktoś z czym może być problem? Złe ustawienia, może zła pora? Na pewno nie jest to problem z internetem (po wyłączeniu programu wszystko śmiga). Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki :)

Opublikowano

mam pytanko te coinsy to ciagle na innych kontach ta? czy na 1 da sie ciagle

Na jednym koncie.

Po włączeniu tego net dosłownie umiera, 1 votowanie trwa 8-10 minut (sprawdzane dzisiaj koło 11 rano). Wie ktoś z czym może być problem? Złe ustawienia, może zła pora? Na pewno nie jest to problem z internetem (po wyłączeniu programu wszystko śmiga). Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki :)

Spróbuj jakaś inną wersje, lub po prostu problem z netem;} za słaby lub cuś.

Opublikowano

Robiłem te ankiety wczoraj tym programem o 20-21 i wbiłem 21k w 25minut :). Więc nie mówcie że 8minut trwa jedno ładowanie tych koinsów.

Wszystko zależy od neta i komputera ;} w poniedziałki jest 2k za vota.

Opublikowano

Uzywam tego od poczatku, program jest Elite i zanim kliknie sie disconnect i znow kliknie sie connect mija jakies 20-30 sekund. Wiec nie rob ludzi w c***a :)

No fakt napisales 1 vote 40 sekund, mo moze cos kolo tego :)

Gdybym wiedzial, ze w poniedzialki jest 2k vote to bym nie odchodzil z servera przed wbiciem 100 :D

Opublikowano

Uzywam tego od poczatku, program jest Elite i zanim kliknie sie disconnect i znow kliknie sie connect mija jakies 20-30 sekund. Wiec nie rob ludzi w c***a :)

No fakt napisales 1 vote 40 sekund, mo moze cos kolo tego :)

Gdybym wiedzial, ze w poniedzialki jest 2k vote to bym nie odchodzil z servera przed wbiciem 100 :D

Nie robię w ciula tylko nie każdy ma taki komputer jak Ty ;}

Opublikowano

Nie robię w ciula tylko nie każdy ma taki komputer jak Ty ;}

Komputer przy tym programie nie ma najmniejszego znaczenia :)

Jesli po kliknieciu connect nie poczekasz 10-20 sekund i odpalisz przegladarke to zostanie stare IP,  wyskoczy napis, ze nie pozwalaja na uzywanie proxy.

Obliczajac, zrobilem vote klikam DC jakies 3-4 sekund klikam connect 5 sekund musze poczekac te 10-20 sekund odpalic przegladarke wejsc na vote (czasami na topliste trzeba troche poczekac zanim sie wczyta) to masz mniej niz minuta na 1 vote

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...