Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 - 2k votów w 40 sekund

Abov3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komputer przy tym programie nie ma najmniejszego znaczenia :)

Jesli po kliknieciu connect nie poczekasz 10-20 sekund i odpalisz przegladarke to zostanie stare IP,  wyskoczy napis, ze nie pozwalaja na uzywanie proxy.

Obliczajac, zrobilem vote klikam DC jakies 3-4 sekund klikam connect 5 sekund musze poczekac te 10-20 sekund odpalic przegladarke wejsc na vote (czasami na topliste trzeba troche poczekac zanim sie wczyta) to masz mniej niz minuta na 1 vote

Widać tylko Ty masz takie problemy ;}

Umieść generator, czas do 18.

19. W dziale obowiązuje generator przy umieszczaniu tematu z prezentacją "hacka"

To nie hack ;}

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dlaczego nie wytlumaczysz czemu tak siedzieje? Jestes autorem tematu wiec powinienes wiedziec wszystko:) Po 2 nie wazne bo to i tak tylko max 10sekund :)

Nie mój program, i już mówiłem, wina komputera/neta.

Opublikowano

Może pytanie idioty, ale: Do czego służy ten program? Nabija jakieś voty, ale nie wiem co to jest. Można tego używać na privach(o ile to jest coś do metina), czy tylko na PL?

Prosiłbym o wytłumaczenie, bo na prawdę jestem zielony i nie mam pojęcia co TO robi. :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Może pytanie idioty, ale: Do czego służy ten program? Nabija jakieś voty, ale nie wiem co to jest. Można tego używać na privach(o ile to jest coś do metina), czy tylko na PL?

Prosiłbym o wytłumaczenie, bo na prawdę jestem zielony i nie mam pojęcia co TO robi. :)

Yo jest program ktory zmienia IP i pozwala na ponowne votowanie na serverze Shiro2.net(niemiecki). Za vote sa punkty ktore mozna wykorzystac w IS

Opublikowano

@Abov3

Można uaktywnić premium na okres tam paru tygodni ;} mnie tam działa bez problemu.

Jak uaktywnić to premium? Skończył mi się "Elite Trial" i teraz nic nie mogę zrobić, a widzę w tym temacie, że niektórzy mają do 2018.

Opublikowano

@Abov3

Jak uaktywnić to premium? Skończył mi się "Elite Trial" i teraz nic nie mogę zrobić, a widzę w tym temacie, że niektórzy mają do 2018.

Nie trzeba elite trial.

Opublikowano

Do kazdego vote trzeba zrobic osobne konto?

Nie robimy na tym samym.

Your IP address has been detected as a proxy. If this is not the case, simply contact us

To mi wyskakuje , co zrobić ?

Musi działać, zrób tak jak pisałem a zadziała, poczekaj jak się strona załaduje.

Opublikowano

Jak próbuję wejść na stronę to:

Website is offline

No cached version of this page is available.

Error 522 Ray ID: 1819d7e5b09b0af6 Connection timed out
You Browser Working Warsaw CloudFlare Working
www.topliste.top-pserver.com Host Error

Próbowałem wejść z jakiejś bramki proxy i to samo. Narazie nie używam programu ww przez autora staram sie tylko włączyć strone z głosowaniem.  Z góry dzięki ;)]

@Edit

dobra ogarnąłem, musiałem ustawić adres DNS. A program działa jak należy Like za poradnik ;)))

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik chyba do kosza bo pozabezpieczali trochę te strony od głosowania i nie działa.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...