Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elsword KR, a PL

Zyr

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Cześć!

Chciałbym aby ktoś napisał mi takie ważniejsze różnice między PL a KR i czy się opłaca tam grać, jak się rejestrować, jak pobrać i ile miej więcej będzie się ściągał elsword [kr].

Opublikowano

Różnice są ogromne, grać się opłaca, pobierało się będzie około 2h myślę, ale i tak zależy od neta(obstawiam, że nie masz 512kb/s), a rejestracja jest niemożliwa, chyba, że jesteś koreańczykiem.

Opublikowano

o wiele tańsze avki. broń dochodzi do 70kk a akcesoria do 15kk. Co chwile są eventy na roztapiacze, analizatory, zwoje +8/9/10. Eventy, w których się dostaje Np. Archa na miesiąc i wgl. Exp o wiele większy. Nawet w nocy (w ich kraju) da się iść na planszę w full teamie. 

Opublikowano

Nie. Nawet nue próbuj tego robić, no chyba, że chcesz dużo bulić. Kupować też nie radzę, bo to grozi tym samym.

Nowicjusz
Opublikowano

ok, ściągnąć się da, ale nie za bardzo rozumiem dlaczego ciężko się zarejestrować, ja zrobiłem tak jak na filmie podałem wszystko i pisało że przyjdzie do mnie potwierdzenie o godz 6 w dniu 14. Więc co takiego trudnego?

Opublikowano

W tym problem, że nic Ci nie przyjdzie. Nie można już tam zrobić konta. Potrzebna jest teraz kontakt z kimś tam przez telefon + musisz mieć koreański numer.

Opublikowano

Dudusi, chyba slime napisał do mnie a nie do cb... Nie wpychaj się

No to nic nie zrobisz, bo trafić na miłe osoby z kontami do oddania jest cholernie ciężko, wręcz jest to niemożliwe.

Nie ma sposobu na rejestracje ;p

Serio Zyr? Wychodzi Twoja chciwość c: Nie lepiej napisać pasy tutaj i podzielić się ze wszystkimi, którzy bardzo chcą pograć na kr, jeżeli jeszcze slime mówi poważnie z tym kontem. 

Mi to tam zwisa bo grałem na kr, ale oddałem już konto innej osobie. 

Nowicjusz
Opublikowano

Poprostu to dziwnie wygłąda, ja zadaje pytania i proszę o konto, ktoś chce oddać, pisze do tej osoby a tu nagle jakiś typ się wpycha i "ja też do cb napisałem". Nawet sięnei udzielał w temacie a się wpycha...

Opublikowano

Poprostu to dziwnie wygłąda, ja zadaje pytania i proszę o konto, ktoś chce oddać, pisze do tej osoby a tu nagle jakiś typ się wpycha i "ja też do cb napisałem". Nawet sięnei udzielał w temacie a się wpycha...

No dobra zobaczymy czy w ogóle slime mówi prawdę. Dużo jest teraz takich osób co se jaja robią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...