Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 miesięczny Xbox 360 250GB + kinekt + 2pady + g

Cz3ster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam na sprzedaż konsolę Xbox 360 E 250GB z Kinektem i wszystkimi sprawnymi akcesoriami które opiszę później, gra i sensor nie posiadają żadnych śladów użytkowania. Wszystko jest w 100% sprawne i nie naruszone gwarancja obejmuje jeszcze 21miesięcy, wszystkie papiery, instrukcje, rachunki kompletne.

W skład zestawu wchodzi:

• Konsola Xbox 360 E z dyskiem 250GB

• Sensor kinect

• Dwa oryginalne bezprzewodowe kontrolery

• Headset (Słuchawki z mikrofonem) - raz używane dla testu

• Pełne okablowanie + hd

• Gry Kinect Adventures (20 zapierających dech w piersiach przygód w egzotycznych lokalizacjach

• Gry Kinect Sports (6 dyscyplin: tenis stołowy, biegi, piłka nożna, boks, siatkówka plażowa, kręgle)

• GTA4 

• Dance Central 3 (super tańce na kinekta)

• PES2012 (nie jest to FIFA15 ale jak najbardziej polecam)

Oprócz gier pudełkowych posiadam jeszcze gry które zakupiłem na Xbox Live i pobrałem na konsole
BattleField BadCompany 2, Halo Reach, Warface, Crimson Alliance, Doritos Crash Course, Harm's Way, Hexic HD, AirMech Arena, Happy Wars, Spartacus Legends, World Of Thanks

Całkowity koszt konsoli wraz z przesyłką to 1 309,00 + około 150 za gry.
Teraz pewnie zadajesz sobie pytanie co jest nie tak że sprzedaję taki fajny sprzęt? Jest to moja 1 konsola i nie ogarniam padów, wolę PC.

Po więcej fotek zapraszam na priv, niestety nie mam więcej a jest późno i jakość będzie niska.

xxxxxxxxxxxx

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...