Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfectZ [PVP/PVE] 110+ online !

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno nie jeden z was słyszał o emulatorze jakim jest InfectZ. Miał on swoje dobre oraz złe dni, lecz jest teraz odświeżony po WIPE, ponieważ były jakieś niedociągnięcia. Jest to stabilny emulator na którym gra duża ilość osób, i nie trzeba inwestować ani złotówki żeby zdobyć bardzo pokaźny stuff. 

GLOBAL JEST WSZĘDZIE. !

1.Zacznijmy może od bardzo dobrze rozwiniętego systemu Lootu. Jest bardzo wysooki loot. Z każdego zombie loocą bronie (Sigi, Tary, Honey'e, oraz co jakiś czas Blaser lub Mauser), jest też szansa na dropnięcie dolców (około z co 3-4 zombiaka) które dropią w nominałach od 300 do 5000 dolców. Najczęściej looci po 1000-3000 dolców. Jest to dużo, w sumie poniżej zaprezentuje ceny najważniejszych rzeczy w markecie .

TAK PRZY OKAZJI SNAJPY TYPU VSS,M107, AWM NIE DROPNIECIE ICH Z ZOMBIE, RESPIĄ SIĘ ONE W NORAD,CAMP SPLINTER, LOTNISKO, ORAZ WEST BOULDER. (Respią się one dość często przez co snajperki takie , jakie są powyżej wymienione nie są rzadkie )

EXP - JEST 20XP ZA ZOMBIE ( DLA SPROSTOWANIA 300 ZOMBIE = FULL SKILL TREE

2.Market

Osobiście polecam kupowanie stanagów 30 ponieważ jest to bardzo opłacalne. :

Stanag 30 - 150$

5x DC - 900$

Customk'a - 500$

K'style - 200$

K'style NVG - 500$

Ammo do snajp - 350-600$

Dodatki do broni po 200$

Reszte zobaczycie sami :)

(CHCIAŁBYM ZAZNACZYĆ ŻE PO 1H STAŁEGO LOOCENIA JESTEŚMY W STANIE ZLOOCIĆ OKOŁO 100 TYSIĘCY DOLARÓW, a dla naprawde zawziętych graczy nawet 2x tyle ;D) 

3. PVP

PVP, odbywa się wszędzie. W każdym miejscu możemy napotkać graczy, którzy rzadko kiedy są do nas przyjaźnie nastawieni :D

Do PVP jest też przeznaczona NOWA mapka, nazwana znanym nam już ,,Cliffsidem'' Lecz jest to całkiem przerobiony Cliffside, w żaden sposób nie podobny do znanego nam Cliffsid'a.

4. Serwery

Na Emulatorze są 3 serwery, niżej rozpisze ile graczy w jakich godzinach można spotkać.

**GODZINA OD 6 DO 10**

Colorado - 8

Colorado - 6

Cliffside - 5

**GODZINA OD 10 DO 14**

Colorado - 13

Colorado - 14

Cliffside - 10

**GODZINA OD 14 DO 18**

Colorado - 25

Colorado - 30

Cliffside - 15

**GODZINA OD 18 DO 1 NAWET DO 3 W NOCY**

Colorado - 40 do 50

Colorado - 45+

Cliffside - 25+

Ilość ludzi na serwerach o podanych godzinach jest wypisana na oko. D:

STRONA : http://infectz.com/site/

DOWNLOAD : 

Full Client (POLECAM, NAJSZYBSZY SPOSÓB): https://mega.co.nz/#!rcYGBC7T!BzzqHB-6s-2tMTDo3g5569P-uwpVLqOyq1vUfSnTFQY

Launcher : http://infectz.com/Launcher-29-09.rar

Mam nadzieje że podoba wam się przygotowana przeze mnie prezentacja. Mam nadzieję że zachęciłem was do gry na tym Emulatorze. Ponieważ na prawdę warto. :D

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napewno nie jeden z was słyszał o emulatorze jakim jest InfectZ. Miał on swoje dobre oraz złe dni, lecz jest teraz odświeżony po WIPE, ponieważ były jakieś niedociągnięcia. Jest to stabilny emulator na którym gra duża ilość osób, i nie trzeba inwestować ani złotówki żeby zdobyć bardzo pokaźny stuff. 

GLOBAL JEST WSZĘDZIE. !

1.Zacznijmy może od bardzo dobrze rozwiniętego systemu Lootu. Jest bardzo wysooki loot. Z każdego zombie loocą bronie (Sigi, Tary, Honey'e, oraz co jakiś czas Blaser lub Mauser), jest też szansa na dropnięcie dolców (około z co 3-4 zombiaka) które dropią w nominałach od 300 do 5000 dolców. Najczęściej looci po 1000-3000 dolców. Jest to dużo, w sumie poniżej zaprezentuje ceny najważniejszych rzeczy w markecie .

TAK PRZY OKAZJI SNAJPY TYPU VSS,M107, AWM NIE DROPNIECIE ICH Z ZOMBIE, RESPIĄ SIĘ ONE W NORAD,CAMP SPLINTER, LOTNISKO, ORAZ WEST BOULDER. (Respią się one dość często przez co snajperki takie , jakie są powyżej wymienione nie są rzadkie )

EXP - JEST 20XP ZA ZOMBIE ( DLA SPROSTOWANIA 300 ZOMBIE = FULL SKILL TREE

2.Market

Osobiście polecam kupowanie stanagów 30 ponieważ jest to bardzo opłacalne. :

Stanag 30 - 150$

5x DC - 900$

Customk'a - 500$

K'style - 200$

K'style NVG - 500$

Ammo do snajp - 350-600$

Dodatki do broni po 200$

Reszte zobaczycie sami :)

(CHCIAŁBYM ZAZNACZYĆ ŻE PO 1H STAŁEGO LOOCENIA JESTEŚMY W STANIE ZLOOCIĆ OKOŁO 100 TYSIĘCY DOLARÓW, a dla naprawde zawziętych graczy nawet 2x tyle ;D) 

3. PVP

PVP, odbywa się wszędzie. W każdym miejscu możemy napotkać graczy, którzy rzadko kiedy są do nas przyjaźnie nastawieni :D

Do PVP jest też przeznaczona NOWA mapka, nazwana znanym nam już ,,Cliffsidem'' Lecz jest to całkiem przerobiony Cliffside, w żaden sposób nie podobny do znanego nam Cliffsid'a.

4. Serwery

Na Emulatorze są 3 serwery, niżej rozpisze ile graczy w jakich godzinach można spotkać.

**GODZINA OD 6 DO 10**

Colorado - 8

Colorado - 6

Cliffside - 5

**GODZINA OD 10 DO 14**

Colorado - 13

Colorado - 14

Cliffside - 10

**GODZINA OD 14 DO 18**

Colorado - 25

Colorado - 30

Cliffside - 15

**GODZINA OD 18 DO 1 NAWET DO 3 W NOCY**

Colorado - 40 do 50

Colorado - 45+

Cliffside - 25+

Ilość ludzi na serwerach o podanych godzinach jest wypisana na oko. D:

STRONA : http://infectz.com/site/

DOWNLOAD : 

Full Client (POLECAM, NAJSZYBSZY SPOSÓ B): https://mega.co.nz/#!rcYGBC7T!BzzqHB-6s-2tMTDo3g5569P-uwpVLqOyq1vUfSnTFQY

Launcher : http://infectz.com/Launcher-29-09.rar

Mam nadzieje że podoba wam się przygotowana przeze mnie prezentacja. Mam nadzieję że zachęciłem was do gry na tym Emulatorze. Ponieważ na prawdę warto. :D

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

Osobiście grasz na nim .Masz jakiś clan ? Co z hakerami ?

­

Opublikowano

Osobiście grasz na nim .Masz jakiś clan ? Co z hakerami ?

Gram od dzisiaj, chyba z 13h (nie mogłem się oderwać), i tak. Klan mam. Hakera nie spotkałem ani jednego. ( Co mnie w sumie zdziwiło bo na prawdę, 13h, bez ani jednego cheata..? :D)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu jak strzelam w typa to mu nic nie zabieram, a jak on mi 1 strzalem yebnie to od razu padam?

1.Może nie umiesz strzelać

2.Może  on był full tankiem i miał full geara

3.Nie jetses wyskilowany ale zbyt daleko stoisz

­

Opublikowano

dobra clienta pobiore wystarczy przez google chrome pobrac :D
a launchera moglby zuploadowac bo caly czas nie moge wbic sie bo wyskakuje to co na screenie

76561198125755300.png

Opublikowano

Skoro serwer online jak wygląda sprawa z fps ? 

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

hehe i ty to nazywasz srednim sprzetem? :D

skoro twoj to sredniak to moj to musi byc ziemniak >.<

amd athlon 64 x2 dual core processor 5000+ 4gb ramu geforce 9800GT :P

bf3 smiga ladnie na niskich a tutaj to jest troche dziwne.... jesli jest gorszy zasilacz to "osiagi" "spadujom" :D?

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...