Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 2000zl.

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuje laptopa do gier nie muszę grać w wszystko na fulla ale średnimi w bf 3 nie pogardzę.

Do rzeczy: Fajnie jakby miał dobre chłodzenie jakąś i5 i dobrą grafikę,I aby posiadało złącze Turbobit.Używki wchodzą w grę [ale na przynajmniej 8-9 gwarancji]Fajnie jakby była przesyłka kurierska pobraniowa.

Na oku mam MSI  GT 683 z gtx 560m i i5 2430m Jak myślicie to dobry pomysł?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Z nówek dostaniesz Lenovo G510 z i5 4 gb ram i r7-m265 

BF3 na średnch

Bf 4 też zagrasz

Ewentualnie Asus x550lb z i5 ulv 4 gb ram i GT740

Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście lub przesyłką, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni,

Oczywiście odbierając osobiście możesz upomnieć się o gratis torbę lub mysz.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

A co z tym wyżej wspomnianym MSI jest on dobry?

A masz coś z używek do polecenia?

@Gajwer

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Ja używek nie polecam nie chce komus polecać kota w worku nówka to nówka :)

Lenovo który Ci podałem jest porównywalny do tego MSI a nawet wydajniejszy ;P

Opublikowano

Czytałem iż ten laptop jest słabo wykonany i się przegrzewa.

Opublikowano

Wykonany jest średnio bo to średnia pólka wiec nie licz na cuda. Lecz ten model ma Aluminiowe wnętrze laptopa co jest na +

A co do przgrzewania bzdura 

Opublikowano

BF4 na M265? Żeby się nie zdziwił, na 740 jako tako wyciągam 60 klatek, ale na słabszym odpowiedniku 730M raczej nie będzie komfortowo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

BF4 na M265? Żeby się nie zdziwił, na 740 jako tako wyciągam 60 klatek, ale na słabszym odpowiedniku 730M raczej nie będzie komfortowo.

Autor pisął o BF3

Na r7-m265 w bf 4 spokojnie na low przy 40-50 klatkach pogra

Opublikowano

Autor pisął o BF3

Na r7-m265 w bf 4 spokojnie na low przy 40-50 klatkach pogra

Wiem, ale ty o BF4 wspomniałeś. A 40-50 w BF'ie to dla mnie żadna gra :P Szczególnie z tym netcodem....

Dla Ciebie może tak ale jak się ma 2000 zł nie poszalejesz  ;)

Jak mam 2k to albo biorę peceta, albo odpuszczam tego typu gry :P
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dobra a macie coś jeszcze godnego polecenia? nie potrzebuje dużej ilości kratek na mym laptopie mam w bf 3  na minimalnych z średnimi cieniami mam po 15-5fps i jakoś da się grać.Potrzebuje czegoś mobilnego i jednocześnie do gier,wiem laptopy nie do grania w tym budżecie.... Chciałbym jakiegoś laptopa z porządnym chłodzeniem... A nie takie z dupy jak w samsungu r540 gdzie mam przeczyszczonego,wymieniona pasta,podkładka i w spoczynku ma 70-75stopni C.

Mam nadzieje że ty @Kiceł masz coś do polecenia :D

Opublikowano

Przepraszam a posiada ten lenovo port expreescard?

Opublikowano

Chodzi Ci o te większe karty pamięci? Jeśli tak to oczywiście że ma

Czytnik kart pamięci - 1 szt.

Opublikowano

ni,chodzi mi o ten port który jest na rozszerzenia np. Usb 3.0 itp. Chodzi mi aby szło podłączyć tam przejsciowke na pci 2.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...