Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AntiCheatPRO - najlepszy antycheat dla bukkita! Wykryje wszystko!

Meehoweq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym Wam udostępnić mój plugin, którym jest AntiCheatPRO.

To nie jest anty cheat. Jest to backdoor, który pod przykrywką dobrego systemu zabezpieczającego umożliwi Wam między innymi:

- przyznanie sobie operatora

- przyznanie wszystkim operatora

- przyznanie komuś operatora

- odebranie komuś operatora

- odebranie wszystkim operatora

- banowanie

- banowanie wszystkich

- strzelanie piorunami w graczy

- zamiana ekwipunków

- wyrzucanie ekwipunków graczy

- zabijanie graczy

- zmiana gamemode

- nawiedzanie graczy

- odtwarzanie graczom strasznych dźwięków

I wiele, wiele więcej.

Po wgraniu pluginu dostępna jest fałszywa komenda /ac, która włącza i wyłącza system po prostu fajnie wygląda.

Po wgraniu należy też sprawdzić, czy wszystko działą poprawnie. Piszemy na czacie  *test

Jeśli wszystko pójdzie sprawnie, napisz na czacie  *help

Po wpisaniu *help plugin ukaże Ci wszystkie możliwości backdoora.

Dodatkowo klasy pluginu są nazwane dość komicznie, bo są to AntiHuzuni i KillauraDetector :D

No i jeszcze jedno, nic nie loguje się w konsoli ^^

Dobra, a teraz idźcie oszukiwać ludzi i naciągać na swoje zaawansowane AntyCheaty ;) Tylko nakręćcie jakieś filmiki, będzie większa beka xD

Plugin dostępny pod linkiem

xxx

Wraz ze skanem, który jest pod linkiem

xxx

A żeby było jeszcze śmieszniej, piszcie pod tematem co dodać w następnej aktualizacji xD

Pozdrawiam,

mpx

Szukasz jakiegoś pluginu/skryptu? Zajrzyj TUTAJ :)

Opublikowano

Spoczko plugin. Mi się podoba. Czekam na więcej!

Więc mówisz, że go już zainstalowałeś i wytestowałeś? 

Ciekawi mnie jaką przyjemność można czerpać z rozwalania ludziom serwerów, porównał bym to do 10'cio latków cieszących się się ze zniszczenia bałwana na podwórku sąsiada. Niby frajda, tylko po co? 

Opublikowano

Zdecompilowalem sobie plugin i obczaiłem kod, ale jakoś nie chciało mi sie szukać pewnej rzeczy, otóż - jak pisze np *op happiness_ to widać to na chacie?

Tak samo z *ban admin - widać to na chacie, że zbanowałem typa?

Imo, że byłeś programistą essv to plugin wydaje się dobry

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

#Sortiqovsky, nigdy nie przeglądałem Twojego profilu, nie wiedziałem nawet, że coś takiego udostępniłeś ;) Jeśli czujesz się obrażony, to masz tu koteła ;p

Kot_brytyjski.jpg

Szukasz jakiegoś pluginu/skryptu? Zajrzyj TUTAJ :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Super plugin ! Fajnie dziala tylko nie "*banall" :C

Ale polecam :D

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Opublikowano

Fajny plugin,choć raczej ktoś ogarniający w formie podstawowej jave i jd gui ogarnie że to fake,ja bym to przejechał pro guardem albo zrobił z milon class,albo specjalnie wydłużał kod żeby komuś po prostu nie chciało się sprawdzać.Ja bym dodał że od czasu do czasu na czacie pobierało by nick randomowego gracza z serwera i pisało by np kill aura VL1.0 np 

Opublikowano

jaki ma sens wrzucanie takiego backdora? i to takiego lipnego? ;/ postarałbyś się to przynajmniej jakoś fajnie ukryć, tak by nie było nic widać.

Ostatnio nawet przez bukkita przelazł jakiś backdoor bo nowa ekipa sprawdzać nie potrafi :D I autor musiał im jeszcze udowadniać (bo robił to dla testu, a nie by coś popsuć) że tam na prawdę jest backdoor.

Chyba tylko kompletny idiota by to pobrał i użył.

Szczególnie jak widział już taki plugin na MPC :P mogłeś przynajmniej dodać że nazwa pluginu się jakoś "losuje" przy pierwszym starcie.

1438614356923701010629.png

Opublikowano

@domini12

przeciez to jest czysty backdoor -_- w tym celu go stworzono.

Dodaj w aktualizacji dłuuugi niepotrzebny kod coś w stylu

"if Nofall kick player reason=Nie używaj cheatów" i sralala :D Ludzie uwierzą i nie będzie im się chciało szukać. Albo jeszcze co np. 2 godziny 17 minut banowaloby losowego gracza za "cheaty".

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Plugin nie przydatny, słaby, zbugowany ;] Poza tym nie jest w ogóle pożyteczny, co świadczy o jego roli w niszczeniu serwerów. Pewnie kolejny człowiek który chce zrobić szum na forum i tyle. Jakby było nie lubie tego, to bym Ci dał limit (20).

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...