Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzisz o gildie TAB?

#xXBlakeyzXx#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gildie draga :D
a pztm chuuuu kolorki :D

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

To kto w końcu pisał te gildie? Drago, Otek, Tirex, Digitalix, Kamcio, Blakez, Crejzi, Tomuś? Gubię się :<

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano
Nie porownywac moich gildi do jakis tirexa ! alob syfiastych innych , 

moj tab blejkez ! xD zmien go ;c

Opublikowano

@Wilczek wpierdol mi więcej tych pkt :)
napisałem co sądze, ze to gildie draga  [a jednak nie, otka tym razem, ciekawe z ile będą przerobione]
i ze kolorki do dupy,a ty mi warna sypiesz :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...