Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Edenium.pl EnterGames Dedyk Medium

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No w sumie masz racje wogóle nie było ironi w moich wypowiedziach, to, że chcialem source bo mi się niechciało kompilować game i poprawiać warningów to myśle w niczym mnie nie ośmiesza, poprostu poczuliśmy, ze jesteś jeleń i bez większego wysiłku można go od ciebie wyciągnać proste <3

Ps: Wiesz dobrze, że moge w ch*j ss z archiwum porobić bo jest tam dużo i na mnie i na ciebie więc, jeżeli chcesz dalej zaśmiecać temat nie ma problemu :*

mks wytłumacz mi jedno, kim ty do cholery jesteś, by w ogóle mieć czelność wypowiadać się na niektóre tematy? Jesteś tylko pionkiem, który jest wykorzystywany do różnych zadań przez nixa i reszte, wiec rozumiesz, co masz zrobić, tak? :)

Kiedy forum bedzie sprawne, bo mam błąd połączenia jak wchodze. Strona stroną, ale forum powinno byc wczesniej

Opublikowano

Kiedy forum bedzie sprawne, bo mam błąd połączenia jak wchodze. Strona stroną, ale forum powinno byc wczesniej

Hosting jest już konfigurowany.

Opublikowano

Pięknie zapowiedź, ale tego trzeba było się po Hooltrasie spodziewać. :)

Dużo nowinek, wszystko estetycznie, czekam tylko na te filmiki. 

Polecam i pozdrawiam! 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Fisher to bezczelny, bez szacunku człowiek. Marny jego przypadek.  ;) Serwer polecam tylko i wyłacznie ze wzgledu na EG.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Nooo nawet nawet, czekam na resztę prezki i życzę sukcesów, może zawitam :) a reklama gdzieś bd po za mpc?

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Nooo nawet nawet, czekam na resztę prezki i życzę sukcesów, może zawitam :) a reklama gdzieś bd po za mpc?

Będzie bardzo duża reklama.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Wraca człowiek po sporej przerwie i widzi jak Hool zaskakuje człowieka kolejnym profesjonalnym podejściem do swojego fachu :)

Serwer odwiedzę. Polecam serdecznie ! Stabilność i marka.

Opublikowano

Akurat mam mieszane uczucia co do Hoola .Widziałem co się dzieje z Astillia i vixa i nie mogę doszukać się u niego pozytywnych cech.Hool po starcie ma już wyjebane a niby tylko on ma dostęp do plików.Ale no nic nigdy nie przekreślam serwera z góry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...