Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1hh Bug

Grotos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slyszalem o tym bugu ale nigdzie niemoge nic znalezc na ten temat wiem ze polega na ustawieniu critical dmg ale gdzie i w jaki sposob nie wiem

kto wie cokolwiek o tym prosze o napisanie w tym topicu

Opublikowano

chodzi ci o to, że ustawiasz sobie dmg critem? Oo jaśniej pliks

Opublikowano

szukalem troche na zagranicznych forach i byla tylko podpowiedz ze Jakis Program i ustawiasz crity i to by sie zgadzalo bo nieraz widze maga 39 lvla ktory splashuje na potworkach lekko dla niego za dobrych tak powiedzmy na 80 [o.O] lvl

wiec jezeli znalazl bys cos ciekawego PiPr prosze o zamieszczenie =]

Opublikowano

ehe.. z tego co pamietam to z magii NIE da sie walic critow

yhy... ta jasne.. zeby ustawic se crity musialbys sie wjeb..c do komputerow .. <inixu ofc>

Opublikowano

wiem to ze musial bym sie wbic na kompa i wiem ze mag critow nie wali ale co poradzic wczoraj na privacie 42 mag zabil mnie na hita ze splasha mimo ze mam 76 lvl i prawie 400 defa

Opublikowano

na pewno nie mial 42lvlu

to jest NIEMOZWLIE ! Mag na tym lvlu NIC by ci nie robil.. gadasz glupoty

co to jest za priv ?

Opublikowano

DarknesserverV2 od dzisiaj znacznie sie zmienilo bo nowe zabiezpiecznia maja

Opublikowano

Zale z was i tyle ...... jedyna metoda jaka bylo mozliwe zrobienie 1hh to byl tak jakby pimp broni 255/255.

To jest proste do wytlumaczenia bo gdybys byl w stanie wbic 255 Talismanow Of Attack do broni to ten dmg + bylby masakrczyny.

Proste jak budowa cepa. A nie wiem co Ci da kolego zmiana wysokoci crita jesli crit nie bedzie wchodzil za kazdym hitem wg mnie to bezsens lajtowy.

Opublikowano
Zale z was i tyle ...... jedyna metoda jaka bylo mozliwe zrobienie 1hh to byl tak jakby pimp broni 255/255.

To jest proste do wytlumaczenia bo gdybys byl w stanie wbic 255 Talismanow Of Attack do broni to ten dmg + bylby masakrczyny.

Proste jak budowa cepa. A nie wiem co Ci da kolego zmiana wysokoci crita jesli crit nie bedzie wchodzil za kazdym hitem wg mnie to bezsens lajtowy.

@up To z ciebie jest zal, pierw zdabadz kase i wklej te 255 ToA.Jezeli wklepiesz to GZ.

/słowne za spam http://PiPr

maxymalnie dorobiona bron to jest 20/20 i moze byc dorobiona tylko przez GM

nie widzialem gracza co na normalnych ustawieniach mial by wiecej niz 16/16

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

A wiec tak jest jeden bug ale watpie zeby jeszcze dzialal :D a jesli tak to dziala tylko na ea. w skillah Expert Archer mamy jeden skill Critical Hit i musimy caly czas go kasowac i dodawac (kasujemy za pomoca soc :P) i po skasowaniu go okolo 6 razu idziemy na mobki i musi nam wejsc critic jezeli bedzie dzialal ten bug to wejdzie na z 20k ;] (sprobowac mozna ale watpie czy jeszcze bedzie dzialal ..)

Opublikowano
dziala..

150k crity ftw

spam.

przez an blood?? lol..

jakoś nie wychodzi.. oO bo block jest.. Tylko PRV

closed

gate.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...