Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

owghard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Właśnie popsuła mi się myszka (SAITEK Cyborg R.A.T. 5) Całkiem wygodna ale szukam czegoś typowo pod cs. Mój chwyt to claw grip. Zastanawiam się nad tymi:

-Steel Series Kana v2

-Steel Series Kinzu v2

-Steel Series Rival

-Steel Series Sensei Raw

Trzymałem kane v2 i powiem że bardzo wygodna, nie wiem jak z innymi i się zastanawiam.

Opublikowano

Sam mam X7 A4-Tech...

Sensei - za wypukła dla mnie [myszki powinny być płaskie do FPS]

Kinzu v2 - jak sie nie myle Pasha na niej gra, Fajan
Kana v2 - Fajna myszka

Rival - BRAŁBYM

Oczywiście wszystko zależy od twoich upodobań. Jak już bierzesz myszkę polecam abyś wziął podkładkę tej samej firmy :) Mam QcK i czyta każdy ruch.

Opublikowano

Tesoro Gandiva. Kupiłem na amazon.uk miesiąc temu, mam od pół miesiąca. Gra się świetnie. Ewentualnie możesz spróbować tanszą wersję - Tesoro Gungnir z której korzystają choćby gracze VP.

Opublikowano

@woijaxo
Ty chyba na głowe upadłeś... Takie myszki w CS:GO ma Virtus.pro? HAHHAHA Oni cisną na SS Rival/SS Kinzu itp. a neo chyba na ZOWIE FK 450 DPI

Tesoro Gandiva. Kupiłem na amazon.uk miesiąc temu, mam od pół miesiąca

Przesyłka 15 dni?

Opublikowano

@woijaxo

Ty chyba na głowe upadłeś... Takie myszki w CS:GO ma Virtus.pro? HAHHAHA Oni cisną na SS Rival/SS Kinzu itp. a neo chyba na ZOWIE FK 450 DPI

@KoEj no niestety, ktos tu upadl ale to na pewno nie ja chłopcze, nie wskakuj więcej nigdzie ze swoją pseudowiedzą i dorośnij

http://scr.hu/0isa/4ux73

Źródło: http://virtus.pro/info/team/gamers/counter-strike-male/

tylko u kazdego sobie przelacz na zakladke ze sprzetem.

ps jesteś słaby w c**j, wracaj do metina :D

Opublikowano

@woijaxo

"ktos tu upadl ale to na pewno nie ja chłopcze"

HAHAHHAHAHAHHAHA

Widzę, że Łazarski rejon się odzywa... Pasha nie gra na tesoro

SS z domu:

10712904_744587408942679_255345361972767

SS z turnieju:

804961413209084798169.jpg

Taka sama klawiatura i zapewne myszka też..

Aby pogrążyć Ciebie, zamiast sprawdzić prosz: 

https://www.facebook.com/notes/pawe%C5%82-byali-bieli%C5%84ski/cfg-and-settings/675727432487764

Mouse: Zowie FK1 400 Dpi, 1000 Hz

https://www.facebook.com/snaxfz/info

Mouse : Zowie FK

Więc jeżeli nie wiesz to po co wgl się odzywasz? PS. Ten "Pseudowiedzący" wie lepiej od ciebie....

Opublikowano

To drugie z Jarkiem to bootcamp - kto by na lanie trzymał tak nogi na krześle, siedział w bardzo zamkniętym pomieszczeniu i miał jakieś piwska na biurku? plox, a to co mają w domu to tylko ich wyobraźnia. Jako gracze virtus.pro musza grac w sprzecie od sponsora kolezko bo inaczej nie ma dla nich miejsca w organizacji. U białka to też cfg z domu, bo na komputerach na których grają zawsze jest dysk ssd i tylko taki:)) @KoEj

Opublikowano

@woijaxo
Okej botcamp, ale co to ma wspólnego z myszką. Wgl nie mówiłem o dyskach SSD czy jak to. Tesoro jest sponsorem bo mają od niego klawiatury... Może ci to przedstawie w screenie. Przestańmy się kłócić bo to do niczego nie prowadzi, ale prawda taka, że takich myszek nie posiadają... Grają na swoich którymi dobrze im się gra... Ale mają sponsora Tesoro:

ztzby3G.jpg

Opublikowano

wolisz wierzyc fanpage zawodnika ktory napisze faktycznie co mu sie podoba i na czym gra w domu czy rzetelna strona teamu? :P faktycznie, to do niczego nie prowadzi, ja wiem ze organizacja musi trzymac sie praw sponsora i wszystkie gadzety przez nich dostarczane musza byc wykorzystane :D dzieki za dyskusje, chociaz troszke za ostro bylo

@KoEj

Uczeń
Opublikowano

@KoEj niestety tak :D

@woijaxo

wez ty sie idioto w glowe pierdolnij i to mocno.

jakby mieli grac na sponsorowanych myszkach ''bo musza'' to by nigdy skilla nie zdazyli na zadnej wyrobic bo zaraz by musieli zmienic na inne.

a jakby k***a mieli sponsoring od np. logitecha i by im dali myszki za 15 zł to też by musieli na nich grać? nie osmieszaj sie typie.

temat:

kup sobie Zowie FK, albo steelseries sensei/kana - bardzo dobre myszki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...