Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy trick z kaktusami.

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobry dzial, i nie wiem czy wszyscy ten trick znaja, ktos napewno, ale moze sie komus przydac.

Kiedys z nudow z kolega, na freebuildzie, grifowalismy farmy i zagrody dla zwierzat z sasiednich dzialek. Raz ostawilem niechcacy na kaktusie tabliczke, a tu bam, kaktus caly zniszczony + dodatkowa tabliczka. J/w pisalem, moze sie komus przydac by opier.alac kaktusy z dzialek obok lub na cuboidzie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale czosnek :D czesiek niezłe ^.^

----------------------------

i po co ja to napisałem ;(

Co za typ dał reporta przyznać się xD

Opublikowano

♦♦Nie będę ukrywać nie znałem tego sposobu , bo ze mnie nie jest jakiś znawca majnkrafta♦♦

♦♦Może się przydać♦♦

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Nom Fajny Trick Ale po co komu kaktusy : D 

Do wodnych rur z buildcrafta, na sprzedaż do itemshopu. 

Na jakiej wersji działa ten bug?

Opublikowano

dziala na kazdej, bo koledze tez zgrifowalem serwa z kaktusow, na 1.7.2 ;p Conajwyzej mi sie wydaje ze na kazdej, odkrylem to kiedys bodajze na 1.3.0 czy jakos tak, i nadal to dziala.

Opublikowano

@Krulu aka Pomi czasami gildie/frakcje robia sobie barykady/oslony z kaktusow, wiec mysle ze czasem sie przyda. Ewentualnie mozesz zgriefowac spawn jakiegos serwera, o ile tam są kaktusy, no i dzialki na freebuildach

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedys z nudow z kolega, na freebuildzie, grifowalismy farmy i zagrody dla zwierzat z sasiednich dzialek.

Porażka... A poradnik znany był już wcześniej ;x

Opublikowano

No jak nie. Niektore gildie na sv robia sobie mury z kaktusow, na freebuildzie mozesz potrollowac sasiadow z dzialek obok lub zgriefowac spawna jak np. lubisz wkurzac administracje. Lub po uzytek osobisty na freebuildach, by je sprzedawac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...