Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Screeny z gry - nasza galeria

>.Flower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim.
Dopiero co zacząłem grać w tą grę, a już zdążyłem zwiedzić większość jej terenów, a w szczególności tych, do których trudno się dostać.
Grafika w grze wygląda wspaniale, zarówno w nocy jak i w dzień, więc dlaczego by nie zabawić się w fotografa i podzielić się swoimi wrażeniami?

Chciałbym, żebyśmy w tym temacie dzielili się swoimi pięknymi krajobrazami, które udało Nam się uchwycić w grze.

Jestem zawiedziony jakością screenów, ponieważ w grze wyglądało to o wiele lepiej, ale podzielę się z Wami "zdjęciami" z mojej pierwszej wyprawy w góry.

Serdecznie zapraszam do wspólnego zwiedzania gry!

Jak zrobić screeny?

Screeny w grze można robić domyślnie przyciskiem F9, zapisują się one w lokacji Dokumenty/ArcheAge/ScreenShots

Opublikowano

Grafika lepsza tylko osoby które wrzucają fotki mają za słabego kompa aby mieć gre na fulla 

https://www.youtube.com/watch?v=Bs4VWg2PjpE

tutaj masz full 

Ja bym mógł na full jechać ale przy tylu godzinach ile gram to na procku zacząłbym frytki smażyć albo zapraszać strażaków na ćwiczenia przeciwpożarowe, więc gram na low.

Wydaje mi się że kolega napisał to z pozytywnym wydźwiękiem więc nie wiem o co ci chodzi. A ta grafika z filmiku jest gorsza niż screeny  Renissance

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...