Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Źle działająca ścieżka dźwiękowa AC 3

hfbnmiuytp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam głośniki 5+1 (subwoofer), podczas normalnej rozgrywki gdy ustawię na max Centralny i Subwoofer a front wyciszę to słyszę tylko dialogi, kroki postaci i niektóre odgłosy otoczenia (do tego nie działają bassy icon_eek.gif ). Drugi wariant to gdy ustawię na max front a wyciszę centralny i subwoofer slyszę muzykę z gry, niektóre odgłosy otoczenia, czasami głosy innych postaci ale głos swojej postaci już nie.
Kiedy mam na full front i próbuję dać głośniej cen/sub to wybijają bassy że bębenki pękają i na odwrót gdy mam cen/sub na full i próbuję dać głośniej front jest to samo. Jednak gdy gra tylko sam cen/sub to bassów już nie ma icon_eek.gif(to samo na początku napisałem). Jestem po zmianie systemu więc wszystkie stery mam na pewno dobre. Mieliście podobny problem w AC3 ? Może wiecie jak łatwo to naprawić bo grać się nie da icon_razz.gif

Opublikowano

Zmień czcionkę i kolor bo nic nie widać. Może być to spowodowane tym, że masz coś z kartą dźwiękową?

raczej jest w porządku bo inne gry+ filmy działają poprawnie, sterowniki też mam najnowsze bo zmieniałem system z XP na Win7 :P

Opublikowano

raczej jest w porządku bo inne gry+ filmy działają poprawnie, sterowniki też mam najnowsze bo zmieniałem system z XP na Win7 :P

hmm, a Assassin ma spójność z twoją kartą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...