Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3.5k zł

itaV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płyta główna na H97 PC MATE i resztę kaski dołożyć do R9 290 

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

No mniej więcej. Tylko pytanie po co Ci H97. W podobnej cenie jest B85-G43 w dodatku lepiej wyposażony i nie jest to taka biedna wersja. No chyba że chcesz dopłacić za wygląd to B85-G43 Gaming albo ASRock B85 Killer. Ale praktycznie nic to nie daje.

Ramy na minimalnie tańsze Curciale.

Zasilacz na CM G550M. Pewniejszy zakup (oem CWT, DC-DC i bardzo cichy).

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

...

R9 290 jest glosny i goracy.

Ta? A wersję niereferencyjną znasz? :D I co jak co ale budżetowa płytka do kompa za 3.5 kafla to słaby pomysł.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Opublikowano

Dozbieraj sobie na MacBooka Pro  :) Ten twój składak za rok dwa będzie do kitu warty 25% sumy którą planujesz wydać. Do tego ten Windows <  8S  8S  8S >, no chyba że jeszcze nie wyrosłeś z nałogowego grania, nie masz kumpli i całe życie poświęcasz graniu  :huh:

apple.png

Opublikowano

Dozbieraj sobie na MacBooka Pro  :) Ten twój składak za rok dwa będzie do kitu warty 25% sumy którą planujesz wydać. Do tego ten Windows <  8S  8S  8S >, no chyba że jeszcze nie wyrosłeś z nałogowego grania, nie masz kumpli i całe życie poświęcasz graniu  :huh:

W obecnej chwili mam komputer z przed kilku lat(3 gb ram, chiński zasilacz, karta która na najniższych ustawieniach w grach z przed około 2-3 lat wyciąga około 20 fps) i nie uśmiecha mi się używać go dalej. Nie chcę kupować notebooka/laptopa ponieważ nie jestem do nich przyzwyczajony, to samo tyczy się systemu. 

Opublikowano

ek4vnq.jpg

Opublikowano

@Skr.

Typowy gimbus jestes, za hajs matki baluj.

Kup macgówno bo jest jabłuszko dlatego jest OP, podejrzewam ze sam calymi dniami w majnkrafta grasz.

@topic

Przypadkiem nie bierz r9 290 bo jest glosna, goraca, zuzywa wiele pradu.

Gtx 970 jest najlepszym wyborem ale nie palit, MSI bierz.

Opublikowano

@"Skr."

Kup macgówno bo jest jabłuszko dlatego jest OP, podejrzewam ze sam calymi dniami w majnkrafta grasz.

@"topic"

z tego co czytałem to referencyjna 290 sie grzeje a ta którą chce kupić jest niereferencyjna.
Opublikowano

z tego co czytałem to referencyjna 290 sie grzeje a ta którą chce kupić jest niereferencyjna.

ale i tak 970 jest bardziej wydajna 

Opublikowano

@Skr.

@topic

Kolego na "majnkrafta" szczam  8S A dostaję bólu dupy jak takie noname'y jak Ty hejtują sprzęt którego nigdy nie używały na dłuższą metę. Jak Cię nie stać to nie kupuj, to jest powód do hejtowania?  <_<

apple.png

Opublikowano

Jak Cię nie stać to nie kupuj, to jest powód do hejtowania?  <_<

Więc z jakiej racji polecasz MBP gdzie autor ma zamiar kupić sprzęt za ok 3500zł??? Zresztą wyraźnie napisane jest że on chce stacjonarkę i do tego PC.

A poza tym to dobrze wiesz że pisząc takie komentarze jesteś skazany na hejt więc nie miej pretensji do innych ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...