Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to za zainstalowac anime theme colection win 7

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://uzurou21.blogspot.com/2014/08/theme-win-7-hatsune-miku-2014.html  jest taka strona jak w linku tam się wybiera wygląd itp co  jak to zrobic zeby twój win wyglądał jak na obrazku trzeba pograć 2 programy lub coś i jak po kolei raz po prostu to zainstalowałem miałam tylko obraz ale jak otwieram mój komputer było jak w zwykłym win  biały obraz a powino być z akame ga kill ?  wiec się pytam jak to zrobić na win 7 żeby działalo ps to nie ma wirusów

Opublikowano

kobieta przy komputerze.....

pobierz to co ci wysłałem i zainstaluj to.

późnij kliknij prawym klawiszem na pulpit i wybierz "personalizuj" masz tam zakładkę "zainstalowane kompozycje" wybierz tą co zainstalowałaś 

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

późnij kliknij prawym klawiszem na pulpit i wybierz "personalizuj" masz tam zakładkę "zainstalowane kompozycje" wybierz tą co zainstalowałaś 

aha oki dzia xD

aha oki dzia xD

a bez tego yo nie pójdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...