Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągła blokada 7 dni.

Dyzson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, każda kto korzysta ze Steam zna również Steam Guard.

Ja mam z nim mały problem, mianowicie ciągle dostaje blokadę 7 dni na handel z nowego urządzenia.

Dokładnie chodzi o to, że korzystam z csgolounge. Steam pozwala na wysyłanie ofert wymiany bez dodawania do znajomych zwykłym linkiem.

Niestety, żeby móc to robić musisz być zalogowany na urządzeniu co najmniej 7 dni. I tutaj jest mój problem, ponieważ strona Steama sama mnie wylogowuje, gdy wyłączę przeglądarkę albo komputer. (niestety bardzo często woła nowy kod i rozpoznaje logowanie jako nowe urządzenie, może to być wina tego, że posiadam internet w LTE w Play i co reset routera mam inne IP?) (nieraz udaje mi się zalogować i niema tej blokady, nie wiem od czego to zależy)

Można temu jakoś zaradzić? (ps. na samym Steam nie mam tego problemu)

Próbowałem wpisywać tą samą nazwę urządzenia co w kliencie Steam (czasem wchodziło, czasem nie), próbowałem nie usuwać wgl. cooki oraz historii (odznaczyłem również cookie oraz pamięć podręczną Chrome w CCleaner)

Komunikat: 

WCZiDNw.png?1

8447614131058191257995.png

Opublikowano

Może jak masz już ten link podany. I bot wysyła ci ofertę.

To w odpalonej aplikacji steam akceptujesz tą oferte a nie na przeglądarce.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Nie chodzi mi o obstawianie skinów, tylko wymianę skinów między graczami. Konkretnie o linki do handlu bezpośredniego.

Opublikowano

Ehh.. Za mało napisałem i zbyt nie wyraźnie? Link tu niema nic do rzeczy.

Skoro nie macie bladego pojęcia to proszę nie nabijajcie sobie głupich postów..

Opublikowano

A może usuwasz ciasteczka ? Spróbuj pobrać inną przeglądarkę zalogować się tam i zobacz czy będzie normalnie po tygodniu działać (oczywiście na nowej przeglądarce).

Opublikowano

Polecam najprostszą rzecz wyloguj sie z steam na stronach typu csgolounge itp reinstall steama.Wyczyść ciasteczka.i za 7 dni powinno być ok :) P.S miałem tak samo

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

@Haaro12, to nie byłby głupi pomysł.. Tyle, że Steam ma najgorszy support ever. Odpisują po ~7 dniach i nic konkretnego.

Opublikowano

to wina zmiennego ip nic nie zrobisz z tym, zostalo ci pisac do supportu moze cos poradza

Ja posiadam zmienne ip, wszystko gra

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...