Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SmartAdmin - nowe Toolsy na Twój serwer?

kukubaczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narazie mało opcji,moim zdaniem dodaj takie:

BanIP

Ban

Mute

wykrywanie Macro/AutoClicker (wielokrotność kliknięć w ms,wtedy nie można bić przeciwnika).

SlowDown.

warpy na tablkiczkach.

Opublikowano

Oooo! Elegacko :3.

Czekam na więcej :s.

Spokojnie... Pisze to dopiero 3-4 dni :P Dajcie trochę czasu!

Narazie mało opcji,moim zdaniem dodaj takie:

BanIP

Ban

Mute

wykrywanie Macro/AutoClicker (wielokrotność kliknięć w ms,wtedy nie można bić przeciwnika).

SlowDown.

warpy na tablkiczkach.

Bany itp. będą. Na razie skupiam się na Menu!

Macro/autoclicker nie będzie wykrywany, ponieważ ten AntyCheat to tylko mini dodatek :P Nie będę go zbytnio rozwijał :(

Opublikowano

kukoxie, dorób najważniejsze komendy typu: god, fly, give z innymi wiadomościami, jakies optymalizacje typu ile mobów na chunku, max respy krów co ile chunków itp. I takie bardziej graczowe typu ignore, msg itp. :v

Opublikowano

kukoxie, dorób najważniejsze komendy typu: god, fly, give z innymi wiadomościami, jakies optymalizacje typu ile mobów na chunku, max respy krów co ile chunków itp. I takie bardziej graczowe typu ignore, msg itp. :v

Spokojnie ;) Dopiero się rozkręcam ;) Nie wiem czy jest 10% tego co będzie :P Będzie god fly itp
Opublikowano

Ja tam się cieszę ze mam toolsy tirexa z msql nie lagują ;D

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Ciekałem na drugą wersje powiem ci że jest fajna ja błędów nie znalazłem  niezawodnie działa tylko przydało by się że jak by ktoś złamał hasło admina do logowania to trzeba jest zalogować się do panelu SmartAdmin. Wieksze bezpieczeństwo :)

Opublikowano

Ciekałem na drugą wersje powiem ci że jest fajna ja błędów nie znalazłem niezawodnie działa tylko przydało by się że jak by ktoś złamał hasło admina do logowania to trzeba jest zalogować się do panelu SmartAdmin. Wieksze bezpieczeństwo :)

Nie ma sensu robić dodatkowe hasło ;)

Jeśli admin nie jest debilem to ustawi trudne hasło :P

Btw. Dziś wrzucę BARDZO rozbudowaną wersję!

Opublikowano

Nowe Screeny! :D

Wiele więcej klas!

342171413394114399124.png

Menu wyboru graczy, jutro wstawię SS'a z menadżerem graczy! (fly, gm, heal itp!)

551141413394114399124.png

Mam nadzieję, że się podoba xD @ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...