Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nevastia.pl Medium

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajna, zachęcająca nie ma naćkane tego ale można się dowiedziec to co trzeba.

Mam Takie kilka pytań do Was czyli Teamu.

1.Jaka jest cena za te 100 zmianek i ile zajmie mi zdobycie takiej sumy?

2.Czy są bronie do expa z truty?

3.U jakich większych YouTube'rów posiadacie reklamę i ile osób spodziewacie się na starcie?

4.Czy BS będzie legalny ? 

Pozdrawiam. :)

Zgadzam się, że można dowiedzieć się czego trzeba. + YT-berzy dobrani odpowiednio, by zachęcić do gry. Po prostu profesjonaliści. :)

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server się świetnie zapowiada i na pewno będzie dopracowany. Wiem, bo poprzednie servery kashtana były wyśmienite. Na pewno będę na starcie :D Polecam.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Witam

Mam do was kilka pytań, a mianowicie :

1.Czy na serwerze występują roski na magie?

2.Jakie wartosci wchodzą minimalne w hp,abs oraz ile jest max na luda.kryta?

3.Czy planujecie w przyszlosci zwiększyc max lvl ?

4.Czy ne serverze bedzie dostępny zwój powrotu statusu?

Pozdrawiam

Opublikowano

nie dodawaj bsa ;) i bedzie git  Kasa dobrze leci eq z lez tarcze 61 bronie 65  stalki  gdzie dropio ? 

Stalki dropią w red lesie. :)

Server się świetnie zapowiada i na pewno będzie dopracowany. Wiem, bo poprzednie servery kashtana były wyśmienite. Na pewno będę na starcie :D Polecam.

Zgadzam się w 100%!

Opublikowano

Ten drugi set zbroji wygląda gorzej niż zbrojka na 1lv, ta ostatnia zbrojka zresztą też rączki woja jak patyki. Ostatni set broni różowy... boże. 

Nie zagram ze względu na oczy.

Opublikowano

Witam

Mam do was kilka pytań, a mianowicie :

1.Czy na serwerze występują roski na magie?

2.Jakie wartosci wchodzą minimalne w hp,abs oraz ile jest max na luda.kryta?

3.Czy planujecie w przyszlosci zwiększyc max lvl ?

4.Czy ne serverze bedzie dostępny zwój powrotu statusu?

Pozdrawiam

1. Nie (chyba, że sami sobie je wytworzymy).

2. Minimalnie możemy trafić 1500 HP oraz 10% ABS, co do drugiego pytania, maksymalna ilość silny przeciwko ludziom wynosi 10%, a na krytyczne uderzenie, również 10%.

3. Myślę, że tak. O jakieś 10 poziomów w górę.

4.Jeśli chodzi Ci o zwój do cofania profesji, to znajdziemy go w IS.

Ale z metków tylko?

Nie. Stalki dropią tylko i wyłącznie z bossa lasu i wszystkich dungeonów.

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Plusuje u mnie również to, że nie ma ogromnej ilości epików tylko 3 sety. Choć uważam, że zbroje i bronie epickie powinny się świecić od +7/+8/+9. Nie uważacie, że lepiej byłoby wystartować troszeczkę wcześniej, dajmy na to 18? Niektórzy chcieliby pograć i uderzyć później w balety, w końcu weekend. 

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Plusuje u mnie również to, że nie ma ogromnej ilości epików tylko 3 sety. Choć uważam, że zbroje i bronie epickie powinny się świecić od +7/+8/+9. Nie uważacie, że lepiej byłoby wystartować troszeczkę wcześniej, dajmy na to 18? Niektórzy chcieliby pograć i uderzyć później w balety, w końcu weekend. 

Teraz już na zmianę trochę za późno, gdyż zapowiedzieliśmy już na godzinę 20:00.

Opublikowano

Ten drugi set zbroji wygląda gorzej niż zbrojka na 1lv, ta ostatnia zbrojka zresztą też rączki woja jak patyki. Ostatni set broni różowy... boże. 

Nie zagram ze względu na oczy.

Mi się właśnie podobają, oczywiście to jest kwestia gustu, ale zostały dobrze dobrane. Wyglądają lepiej niż na 1/3 serwerów.

Opublikowano

Chciałbym sie Was zapytać czy będzie coś takiego jak eventy regularny czyli np co tydzien OX, szukanie GM lub jakieś konkursy ?

Opublikowano

Chciałbym sie Was zapytać czy będzie coś takiego jak eventy regularny czyli np co tydzien OX, szukanie GM lub jakieś konkursy ?

Prawdopodobnie tak, kwestia eventów nie jest jeszcze do końca jasna.

Od listopada pojawi się pierwszy kalendarz eventów.

Opublikowano

Prawdopodobnie tak, kwestia eventów nie jest jeszcze do końca jasna.

Od listopada pojawi się pierwszy kalendarz eventów.

Bardzo fajnie, dziękuję serdecznie. Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Myślę że te 2 godziny nikogo by nie zbawiły, a skoro ktoś idzie na balety to już jego strata.

Raczej nigdzie z serwerem nie uciekają. :)

Zostały 3 dni do oficjalnego startu, większość bugów zauważonych na becie zostały wyłapane.

Nic tylko czekać.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Myślę że te 2 godziny nikogo by nie zbawiły, a skoro ktoś idzie na balety to już jego strata.

Raczej nigdzie z serwerem nie uciekają. :)

Zostały 3 dni do oficjalnego startu, większość bugów zauważonych na becie zostały wyłapane.

Nic tylko czekać.

Czekamy z niecierpliwością! :)

Godzina startu dla mnie w porządku. Dla jednych to godzina kiedy wracają do domu ,bo robi się zimno, wracają z orlika, treningu, zaś dla innych to godzina gdzie dla nich sobota dopiero się zaczyna. 

Mam nadzieję, że będzie jakiś event na halloween! :)

Opublikowano

Musze przyznac ze set broni jest ciekawy

+ ile max kd?

Osobiście set broni bynajmniej ostatni nie przypadł do gustu jakoś nie pasuje do zbroi ;/ Ale może wraz z update'ami będą dodane kolejny sety :) 

A w jaki sposób można zdobyć KD+5 ? 

Opublikowano

Osobiście set broni bynajmniej ostatni nie przypadł do gustu jakoś nie pasuje do zbroi ;/ Ale może wraz z update'ami będą dodane kolejny sety :)

Trzeba ulepszyć KD+4 które znajduje się u Handlarza Różności.

Na ulepszenie potrzebuje księgi opatrzności która dropi z bossów/metinów.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Zapewne wraz z czasem zostaną dodane nowe mapy, zwiększony max. lvl, a wraz z tym nowe sety zbroi i broni. :)

Tak jak napisał @Galavant KD+4 ulepsza się, aby utrzymać KD +5.

Opublikowano

KD ulepszamy u Seona. Wymagana jest 2x Księga Opatrzności, którą zdobyć możemy z bossów lub metinów,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...