Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie Herobrine?

krysti500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi.

W beta 1.8 usunęli Herobrine.

Przed tym można było bardzo rzadko zobaczyć Herobrine, ale nic nie robił.

EDIT

@down2

Fakt mój błąd.

1399648286-U815990.png

Opublikowano

False! Jako, że po internecie krążyły plotki na temat Herobrine'a, Notch postanowił dodać - jako żart - info, jakoby go usunął. Można to też było zobaczyć we wcześniejszych wersjach.

Opublikowano

To jest easter egg mojangu.

Często tak robią (dodają taką informację). 

Opublikowano

Jakbys nie zauwazyl juz kilka razy z rzedu tak jest, mam nadzieje, ze temat nie zmieni sie w bezsensowna dyskusje. To jedynie zart, rzadko wystepowal w wersji Alpha i tyle, teraz go od dawna nie ma, zauwaz, ze teraz jest mnostwo youtuberow i nikt go nie spotkal (oczywiscie oprocz modyfikacji).

Skad sie wzial pomysl? Pierwszy raz Herobrine pojawil sie na lajwie pewnej grupy osob grajacych w mc. Nikt poza nimi nie byl na serwerze, ale w drzwiach stal dziwny czlowiek, i patrzyl sie białymi oczami... w internecie zrobilo sie od tego huczno.

ale pozniej ta grupa przyznala, ze to byl jedynie troll i podmieniona textura drzwi. Mojang sie tym zainteresowal i go naprawde dodal, ale jedynie na kilka wersji, pozniej zostal usuniety.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...